Scudo Sports

2017 model bisikletler çıkmaya başladı

Salcano fiyat düşürmüş

@Ozan k. Carbon full ultegralı 4000e ne var hocam iyi fiyatmış. Ultegranın set fiyatı o paralara yaklaştı şuanda.

Scudo
4750'ye karbon Eddie merckx var forumdan orhanabide. Jantlar da ultegra.
Caad 10 var ultegralı ve 4 kağıt ama jant vasat.
trek 1 serisi var ultegralı ve zondalı 3750.

3700'e soralı Mosso görünce insan delleniyor tabi :)

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Ozan k. Orhan Bey'in merckx çok iyiymiş valla.

Merhabalar, Fuara gidip inceleyenler oldu mu ?
Fotoğraf çektiyseni özellikle atmanızı bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@Ozan k.

Bu 3 bisiklet içinden sizin tercihiniz hangisi olurdu? Sanıyorum bahsettiğiniz cannondale satıldı. Eddie marka bisikleti ilk defa görüyorum. Karbon ve ultegra 6800 olmasına rağmen ağırlığı biraz fazla geldi. Trek bisikletin ise kadro malzemesi garip bir seri. Daha doğrusu ben çok anlamıyorum.

Benim tercihim Trek çünkü sahibi benim :)

Ama gerçekçi olacaksak herşey sürüş stilinizle veya sürüş amacınızla ilgili.

Eddie ve Trek daha relax geometrili. Caad 10 bayağı agresiftir.

Eddie alırken güzel kadro güzel set fena olmayan jant seti alıyorsunuz. Marka bilinirliği yok. O paraya bence on numara bisiklet.

Trek ise alü kadro, set aynı, Jantları daha iyi ve ayrıntıları biraz daha iyi. Fiyatı daha uygun.

Alüminyum kadro istemiyorsanız direkt sileceksin. Agresif geometri istiyorsa sileceksin. Trek de hafif değil. Ama rahat, kaliteli ve pratik bisiklet istiyorsan Trek iyidir. Çamurluk da takılır falan.

Caad ise full karbon çatalı 300gr ve bildiğim kadarıyla evo çatalıyla aynı. Eh kadro da 1150gr. Dolayısıyla hafif. Ama sadece geometrisi değil sürüşü de serttir öyle konforlu takılayım dersen üzebilir. Bence o paraya sadece çatalı için bile alınır. Ama bana hiç uymuyor. Çok sert kalıyor, yoksa acımazdım. Trek aldım rahatım. Şimdi abartıp daha da rahat, biraz tur bisikleti gibi bir şey alayım diyorum. Bakalım kısmet...

Mosso Reborn 105 sipariş ettik bekliyoruz, hayırlısıyla kavuşalım artık inşallah :)

@M.Cevat Bayhan
Çok süper :harika: Fiyatı da süperdir eminim....:kedicik::hihi:

@mucahitcin42
Trek mi aldınız???:eek:

Benim bisikletin 2017 modeli. Farkı sadece fiyatı ve rengi :D

63.PNG

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Herkese selamlar 2017 btwin triban lar ne zaman gelir? Bilgisi olan var mı?

@mucahitcin42
hayırlı olsun hocam kazasız belasız keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
Geri