Scudo Sports

2017 model bisikletler çıkmaya başladı

Merhabalar,

Eger bu dediginiz fiyatlar Turkiye icin resmi fiyatlar ise Allah sizlere kolaylik versin arkadaslar. Bu spor veya tutku mu desek bilemedim, dunyanin heryerinde pahali bir spordur ama yine insanlar oyle ya da boyle karsilayabilirler. Turkiye icin aluminum kadrolar bile bu paralar ise grup setleri, jantlari dusunemiyorum.

Scudo
Salcano'nun iyi bir tasarım ekibine ihtiyacı var. Bu iğrenç Salcano yazısından, kötü ambleminden ve en kötüsü de berbat renk uyumundan kurtulmalı. Bunu da eski bir Salcano kullanıcısı olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Tourney set yol bisikletleri satışı patlar bu fiyatlarla

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Salcano küçülmeye devam ediyor, portföyünde saykılkros bile yok, yukarıda sözü edilen tiagralı karbon yol bisikleti tam bir fiyat-performans ürünü olacağa benziyor,ayrıca kırmızı-siyah kombinasyonu gayet hoş.Mosso'da ise yılın en güzel haberi:Alfine 8 sistemli, kayışlı turuncu güzellik:urban m 8

Şu rezilliğe bak XRS030 Tiagra'ya 3450 fiyat yazmışlar bisiklette jant yok. Yazık.
Bu sene bir çok bisikletçi dükkan kapatır bu fiyatlarla.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
kadronun iscılıgı gayet ıyı duruyor. turkıye turunda da kullanıldı.saglamdır algısı bende coktan olustu bıle.tıagra set erdoganlarda 2400tl ye satılıyor fıyat anca bu olurdu.tam aklımdakı kombınasyon yapmıslar.kadra ayrıca 500$ gıbı bı fıyata sahıp.toplamaya kalksan cok farklı olmaz gıbı. dıger kompanentler de pro markasının gırıs sevısı urunlerı.kesınlıkle baslangıc ıcın alınıp ustundekı jant ve grupset eskıtılıp tecrube kaznılıldıktan sonra yukseltılebılır.

Geri