Scudo Sports

2017 İstanbul-Antalya bisiklet turum

İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Evet uzun zamandır foruma giremedim. İş güç derken zaman geçiyor tabi. Ama havalar ısındı yani yeni bir tur için hazırlıklara başladım bile. Yakında yayınlanır bir konu açtım yine güneye değişik bir formatla bu sene de kısmetse bir tur yapacağım.

@hakkında: Toplamda 900km ün üstünde bir tur oldu

@historiyst Evet tek çıktım ama bu senede çıkarsam bir veya iki kişi ile çıkmayı düşünüyorum.

@Seyha07 Teşekkür ederim.

@ÖzgürLevent Aynen öyle. Mutlaka yardım sever birileri çıktı karşıma tahamülsüzlük, galiba biz büyükşehir de yaşayanlar has bişey.

@Pedal42 Haklısın dostum. İş güç. Sadece tur ve tatil zamanlarında bakabiliyorum foruma.

@BisikletKolikK Kron xc 4000 çok hafifi bir bisiklet olduğu için tur için çok uygun. Muadillerine göre daha kıvrak ayrıca dağ bisikleti de olduğu için bozuk yollarda da çok konforlu yormuyor. Bu sene de kısmete aynı bisikletle çıkıcam. Tek zayıf tarafı kadroya bagaj takılmıyor delikleri yok. Ama bu kelepçeli olanlardan almıştım. Aşağı yukarı 50 kg yük taşır. Daha önceki turlarımda sele altı bagaj kullanmıştım da çok zorlanmıştım.

@MakRo Hocam bu sene daha merkezi yerlere uğramayı düşünüyorum Gökçeada Bozcaada Bodrum gibi. Yani tişört sayısını artırabilirim de. Ama dağda bayırda kalacaklar için tişört almaya bile gerek yok. Geçen seneki turumda öyleydi.

@Murat19 Hocam uyku tulumunu decatlonda aldıydım. Quecuha'nın. Yaz için olanı idealdır. Port bagaj sanırım XLC di. Ama kaldıysa İstanbulda Atak bisikletten aldım. kargoyla gelmişti. Kelepçeli ve çok kullanışlı bana göre. 60-70 Tl gibi bişiydi. Kas gevşeticinin adını inanın hatırlamıyorum. Çünkü 3 sene falan kullandım ben onu:) Attım herhalde. Ama bu konuda alerjik bir reaksiyona maruz kalacağınızı düşünüyorsanız ilk önce doktora danışıp alın. Ben öyle bakkalda sakız alır gibi eczaneden aldıydım yıllar evvel.

@Velespitli Seyyah wikiloc kaydım yok dostum ama polar gps kullandım kayıtlar bende buradan paylaşırım hatırlatın ama:D

@07yusuf Hocam şimdi ne diyebilirim ki.:D Yani yüklü bisikletle yokuş çıkmak tabiki zor. Bunun için kondisyon motivasyon ve ekipman lazım. Biri bile denklemden çıksa çok zorlanırsınız.

Scudo
İlgin için teşekkür ederim. Tekerine taş değmesin. :)

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Geri