Scudo Sports

2017 Hedefler

Scudo
@özcan yılmaz Evet çok hoş bir rampa ortalamayı yanlış biliyormuşum öyleyse. Paylaştığınız için teşekkür ederim, oralarda Strava kullananlar olduğunu hiç görmemiştim. Fikrim değişti artık Strava kullanacağım.

Nasib kısmet olursa 2017 'de 48 saatlik en uzun maratonumu yapmayı planlıyorum.
Aklımda bir kaç rota var hedef min. 700+ km..

Bunun haricinde 200+ km en az 10 maraton yapmak, yıllık 13.000 km olan ortalamamı biraz daha yükseltmek istiyorum.

2016 fazla yapamadığım tarih turlarına devam etmek istiyorum.

Geçmiş yıllardaki gibi işe hergün bisikletle gitmeye arakadaşlarıda buna daha çok teşvik etmeyi hedefliyorum.

En önemliside herkese kazasız, kedersiz bir spor yılı olmasını temenni ediyorum.

@Candan Biberci

Ama bak ayıp oluyor. Eskiden büyükler varken küçükler kalkar yer verirlerdi. Söz büyüğün sus küçüğün.

@Candan Biberci

candan dostum günaydın

48 saat 700 km bunu kesin başarırsın ,
her sabah işe bisiklet ile gitmen çok iyi,
km'leri hesaplarsan isen bayağı km 'ler toplamaktasın,
yav mehmet aga gene olumsuz mesaj atmışen yahu :islik::koptum::komik:hay allah şimdi..
forumun bence en kaliteli trolü sensin senin üstüne trol tanımam :harika::harika:
bu işler avatara forum trolü yazmakla olmuyor,
bunu anladım, olayı sahada bitiren sensin ,sahada bisiklet forum ..:harika::harika::harika::harika::harika:

@mehmetsunu
Ağam kusura bakma görmemişim:)
Sayende ağam bu maraton hayalleri sayende:D
Hayal kurmayı senden öğrendim:D:D
Ama aradaki büyük fark ben sadece senin gibi hayal kurmuyorum, onu uygulamaya geçiriyorum;)
@Kudret Kurtcebe
Tünaydın abi.
Desteğin için teşekkür ederim.
Altımdaki orta seviye bir yol bisikleti olsa belki daha fazlası olur.
48 saat iyi süre kâh manzara seyreder kâh uyurum:)
Eldeki imkanlarla en iyisini çıkartmaya gayret gösteriyorum.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Candan Biberci severek takip ediyorum candan kardeş seni,sende katılmak istersen fransa turunda görüşelim startda,bu sene olurmu,ispanya turuna katılmayı planlıyormsun bu sene yine :D,yoksa oturup evde börkemi açıcaksın yine?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Candan Biberci

rekormu? ula hic aklında yok muhannet... yani simdi ben gidip rekor kıracam, sonra sen gelip benim rekorumun üzerine rekor kıracan oyle mi? ulan benimle egleniy misin? ula aga rekorunun üstüne rekor olur mu lao? hangi aganin kitabinda yaziy bu, toremizin de icine ediyseniz... kırın ulan şunun trekini gozum gormesin...

Akhisar'dan Dikili'ye gidebilip kapıda annemden fırça yemek :islik:

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@canerland ..kardesim ben bu sene ikinci uzun turum olacak gelirsen eslik edersin..fethiye-iskenderun nisan aylarinda

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
- Haftada min. ortalama 300 km bisiklet
- Günde en az 50-60 sayfa kitap okumak, vakit bulursam en az 100 sayfa (dergiler hariç)
- Bu kış aldığım kiloları tamamen verip tekrar 70-71 kiloya inmek

Bakalım, yeni yıl neler getirecek.

@mutlu07
Zaman ve fırsat olsun neden 5.400 km lik Fransa turuna katılmayayımki ?
Ben gayet ciddiyim.1 hafta sonra tamamlarım yine tamamlarım.Günlük 200+ km benim ilgi ve dayanıklılık alanıma giriyor.
Bu arada börek açmam pizza yaparım Sicilya tarzı anladın sen ;)
@mehmetsunu
Ağam sen yaşını almışsın ben küçüklerde rekor yaparım:)
Ama önce sen dibinde yapılan GranFondo Erciyese bir katıl ondan sonra maraton işlerine gir bence:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Öncelikle,sağlığımı koruyup bir yıl daha bisiklete binebilmek.
Bu gran fondo işi acayip zevkli,heyecanlı bir şeymiş.Sırf yarış esnası değil üstelik.Başka bir şehre yolculuk yapmak,oranın havasını solumak,kendin gibi insanlarla selamlaşmak,sohbet etmek vs.
Velhasıl 2017' de Ege'ye yakın tüm gran fondo'lara katılabilmek.
Bunun yanı sıra,buradaki forumlar ışığında düzenli antrenman yapmak.Yaşıma göre yarış sonu ortalama hızı 28 ve üstüne taşımak.

Ben bu sene insallah " bisikletime ne takayim neyini degiissem daha performansli olur ? " dusuncesinden tek bi gün kurtulsam yeter ehehehe :D

Hemen hemen hergün bisiklete binme şansını bulmak. Ama 5 ama 30 km de olsa o pedalı çevirmeye devam etmeliyim. performans sürücüsü değilim son zamanlara kadar 20 - 22 km / saat bandında sürüşlerim oldu.

Bisiklet sürmek benim için bir kaçış. Hem fiziksel hem de zihinsel yenilenme.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Geri