Scudo Sports

2016 Whistle bisiklet modelleri

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.327
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Whistle kullanıcı pek yok forumda varsa da aktif değiller sanırım. Bu marka bana nedense çok sempatik gelmekte, ben çok fazla parça modellerınden anlamıyorum şu an. Görsellik olarak gerek kadro gerek renkler çok hoşuma gidiyor. Araştırırken 2016 model kataloğunuda buldum. :harika:
Forumda bir arkadaş mesajında; yurtdışında (sanırım Almanya) Trek , Ghost gibi firmaların yanında Whistle markasının market bisikleti olarak geçtiğinden bahsederek hayli aşağılamıştı. Ben yine de bu markaya bir gün sahip olmak için fırsat aradığımı söylemeliyim.

Aşağıda incelemeniz için site ve katolog linkini ekliyorum. Modeller hakkında tartışalım isterim. o_O

Site
(link)
ve
Katalog
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Scudo
Katalog

Dosyalar

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    232,7 KB · Okunma: 81
  • Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    53 KB · Okunma: 74
  • Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    67,7 KB · Okunma: 83
  • Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    54,5 KB · Okunma: 85
  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    184,5 KB · Okunma: 82
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    63,7 KB · Okunma: 81
  • Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    53,3 KB · Okunma: 81
  • Screenshot_18.png
    Screenshot_18.png
    58,7 KB · Okunma: 93
Almanyada market bisikleti olarak geçiyor olabilir ama Türkiyede Ghost , Trek gibi markaları aldıkmıda donanımları market bisikleti diye geçiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve hogutmen
İtiraf ediyorum eskiden Mtb kullanıyordum:)Whistle Miwok vardı ve acayip sağlam bir kadrosu sahipti downhill yapılır cinsindendi.Kadro tasarımıda diğerlerinden kendini ayırır nitelikteydi.Köşeli kadro alışılmışın dışında kalıyor.Miwok,Majok,Guipao gibi model isimleri kuzey Amerika'daki kızılderili kabilelerinin isimlerinden geliyor.Yani ben zora gelirim sağlam ve dayanıklıyım diyor.

Drop bar olan bisiklet tourney setli, claris setli bisiklet flat bar'lı. Kavram karmaşası.

@Onur YCL Evet tuhaf bir durum.Accell bisiklet yapabilir böyle ortaya karışık:)

@Onur YCL Buna da şükür geçen yıl yol kategorisi bile yoktu :D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bende Whistle Miwok 1054V var. Sanırım 4-5 yol oldu alalı. MTB modelidir. Oldukça sağlam çıktı. Eğer eksik gördüğünüz tarafı olursa udak değişiklikler ile iyi verim alınabilecek bisikletler.

Görünümü şöyle
https://i.hizliresim.com/dkXQQD.jpg

Ayrıca Phardon da bir yazı da yazmıştım kendisiyle ilgili :)
(link)

Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım, eşime bir bisiklet alacağım ve karar verdiğim bisikletin resmini ve bilgilerini paylasıyorum eger dogru karar degilse lütfen yönlendiriniz.kendisi sadece şehir içerisinde kullanacak günlük ortalama 10 km yol yapacak.şimdiden tesekkürleryuma-bayan.jpg

28″ WHISTLE YUMA BAYAN ŞEHİR 21-V VB

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″
MAŞA:28″ ZOOM SWIFT-140 AMS
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX51
KRANK TAKIMI:ÇELİK 48X38X28
VİTES KOLU:SHIMANO ASTEF51 3X7
FREN:ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK:CST 700X35C SİYAH,BYTE VERONA LOGO
JANT:28″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:SELLE ROYAL
FİYATI:€ 358

Whistle'ı kötüleyenin alnını karışlarım :) Şaka bir yana donanım, işlev,uygunluk,üretim hakkında bilgisi olmadan sadece sağdan soldan duyduğu veya fiyatının yüksekliğine bakıarak birkaç markayı çok iyi analiz etmiş gibi göklereçıkaran diğerlerini kötüleyen zihniyet her ürün kategorisinde oldukça mevcut, aldırmayın. Ben 120 küsür kg olarak whistle miwok 1164 bisikletimle hiçbir parçasını değilştirmeden (1. yılın sonunda kitlenen maşa taktım sadece orjinali kitlenmiyordu çunku) belki 1000 km ye yakın yol yapmışımdır, ve asfalt sevmediğimden sürekli taşlı topraklı orman yollarından tepelerinden taş çakıl olan yollarda resmen hayvanca sürerdim ve bir kaç kez jant ayarı dışında ve düşmeden kaynaklı zincir atması dışında bi sorunu olmadı ve hatta bacaklarım uzun oldugundan seleyi guvenlik çizgisinden daha yukarıda kullandıgım için ve ağır da oldugum için 2. yılın sonunda gidon borusunun üst boruyla kaynak yerinde çatlama yapmıştı ve garanti kapsamında bir üst yılın kardosuyla değiştirilmişti ücret alınmadan, o yüzden sırf pahalı diye reklamı çok diye bilgi sahibi olmadan verilen yüzeysel eleştirilere hiçççç takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: leon35
ne oldu almadınmı bisikleti. bende whistle almayı düşünüyorum hayırlısıyla.

Geri