Scudo Sports

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@Asusmuneo gul dalinda mosso biz dag yolunda salcano.

@hogutmen
Ehhh yaşam da öyle değil mi? kimine pastırma dilimi kadar, kimine de hamuduyla :)

( yanlış anlama olmasın pastırma dilimi örnekleme bakımından verilmiştir.canınız çekmez ise karaköy güllüoğlu baklavalık yufka inceliğide olur:) ) kimi taneini hayal edemez, kimi ise tonla götürür.

mtb hakkında yorum yapmayacağım.

hibritler biraz mtb ye yakın duruyor yoldan ziyade.

yol bisikletleri ise beklediğim gibi geldi. yeni 735 ve 750 kadroları tasarım olarak gerçekten cube scott aratmaz derecede bence.

yine mosso' da fiyat faktörü konuşuyor. 730 105 in fiyatı 2500'dü. 735 105 te ekstra ritchey kompanent ve biraz daha iyi bir lastik var. 3000 i geçmezse b.k gibi satar diyorum. salcano nal toplar diyorum.

şu yeni kadroları sadece kadroset olarak getirseler ya...

hepsini beğendim diyemem ama bazı kadro tasarımları eskiye nazaran daha iyi.

Ultegrali olanin fiyati ne kadar olurki?

parçaların ritcheyle değişmesi iyi olmuşta jantlar hala sıkıntı modeller güzel gözüküyor fakat ultegralı olana en azından bi rs11 takın be kardeşim hadi onuda geçtim r501 takın.

-Fiyat düşük olursa bilemem tabi.

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
Bisiklet.com ürün fiyatlarını girmeye başladı. Şu an mtb lerin bazıları var, sanırım yol bisikletleri de giriliyor. Ama siparişe kapalı tutmuşlar :)

Modellerde en çok dikkatimi çeken şey. Buralarda en çok tartışılan chaoyang lastiklerin gidip yerine cst ve maxxis lastiklerin gelmesi, 2. olarak da yol bisikletlerinde kullanılan mosso gidion gidon boğazı ve sele borusunun ritchey ile değişmiş olması. Fiyatlar da ortalama yüzde 25 artmış gözüküyor. Ayrıca bu senenin modelleri ve renkleri daha önceki senelerin renklerine ve tasarımlarına göre daha şık duruyor. Özellikle yol bisikletlerinde çok şık tasarımlar var. Katlanır bisikletlerde bi değişiklik göremedim sanırım sadece disk frenli model eklenmiş.

Cyclocrossda da gözüm kalmadı değil :)

@Sinan A. Bence karbon yol modelleri en az 4000tl den başlar sadece 750cb modelinin kadrosunun 800 $ olduğunu öğrendim

Diğer sayfada paylaşmıştım, buraya aktarayım; buyrun bazı modeller ve fiyatlar

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@baykus54
770 TB3 SMD Deore 2699
770 TB3 Acera SMD 2239
770 TB3 DMD Deore 2499
770 TB3 DMD Acera 2069

@Uptown Cyclist

defy advanced in sadece kadrosu 7000 lira civarında değil miydi?

edit: değilmiş 3500 kadrosunu satan gördüm

@ibrahim akartua
Uygun bulunabiliyor inanin bana.Internet fiyatlarina bakmayin.Mağazaya gittiğiniz zaman 7000 liralık 6000'e almaniz mümkün nakitte.Kaç kez şahit oldum.Yurtdışında hatta Giant modelleri o kadar ucuz ki....

Bu fiyatlarla mosso intihar etmiş istedikleri paralara neler var neler

Bu sene fiyatlar sadece mosso için değil genel olarak uçacak gibi. Bu ortamda mossonun bu fiyatları yine ekonomik kalabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hiko
Ultegra'lı model gerçekten 6500 TL olacak ise Mosso bu sene satış beklemesin.
105 sistemli karbon modele de 5500 yazmışlar o da fazla. O fiyata yine 5800 setli ve Aksium jantlı karbon KTM veya Lapierre'ler var...

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
@Berke Ama bu yıl ritchey alüminyum parçalar kullanmışlar, en alt seviyesi sanırım ritcheynin. Seneye shimano RS11 jant kullandığını düşünsene fiyat 10.000TL. Ya da boşver düşünme :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Berke
Geri