Scudo Sports

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Eski 771 kadrosu dönüş yapmış galiba ama v frenli modeli yok.

• Beğen
Tepkiler: poet
Scudo
illaki alt seviye bisiklet olduklarını gösterecekler
@Onur YCL

• Beğen
Tepkiler: poet
Eh... Geçen seneden daha iyi geldi gözüme.

Belki sorali versiyonun lastikleri, jantlari, gidonu vs daha hafiftir olamaz mi?

Ben sora muadili on fren yerine ultegra serisi on fren bacagi aldim, sanki ultegra daha agirmis gibi geldi bana...

@Ozan k.
Sanmıyorum. Parçalar aynı, bir tek vites takımı farklı.

Tur bisikletlerine baktım, inanılmaz kötü düz maşa kullanılmış. Ebay üzerinden alınan ve çok tercih edilen düz maşalar nerede, 2016 tur bisikletlerinde kullandıkları nerede?!
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuvPswDa61FTOAT92BQnUQyCWICCT60-5zfddTm8gIYYQP_skqv4bg1epw3w

Herşeye rağmen Güzel bisikletler var :)

Yıllardır kullandıkları kalitesiz jant, gidon, sele borusu-sele gibi parçalarını söylemeye gerek bile yok sanırım.

Yol modellerinde jantlar yine berbat ama gidon,gidon boğazı,sele ve borusu ritchey marka kullanılmış karbon kadro ve maşa yenilenmiş gelişme var gibi üstelik renkler de güzel eğer fiyatlar uygun olursa jant ve lastikler değiştirilip alınabilir.

Ultegra donanımlı olan bisiklet oldukça güzel.Jantlar sadece kötü.Görüntüsü de güzel duruyor.

Ultegra donanımlı model satacak gibi...
Bu yıl Carraro'dan da Ultegra sistemli bir model bekliyorum ben. Bakalım neler göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Dağ bisikletlerinin çoğunun tasarımı aynı scott. Arka bacaklar ve arka aktarıcının takıldığı kısımlar yüzde 99 aynı.

@MustafaOnderATiK
Evet, KTM kadrolarına da benziyor baya.

Ultegra yol çalışır, diğerleri mantar...
Ağırlıklara inanmadım...

• Beğen
Tepkiler: Berke
770tb3 deore bisikletin fiyatı kaç para acaba bilen varsa beni aydınlatsın

Renklerin standartlığımı desem, o yazı fontu ve büyüklüğünün gözümü tırmalaması mı, içimin ısınmamasına bir sebep var ama bilemedim.

@ahmet özgün
Haklısın hocam
Bu arada eski bir mosdo yol kullanıcısı olarak
Şu jant olayı bu markada gerçekten berbat

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
Katlanır modeli hoşuma gitti.

Geri