Scudo Sports

2016 Model Salcano Yol Bisikletleri

@Arınç
Bisikletin düşük seviye karbon olduğunu basîl anladınız? 700C Full Karbon yazıyor.bu kalitesiyle mi ilgili?

Scudo
@Fırat Y. gerçekten farkında değilim karbon olduğunun :ssrtcbya: ben de alın diyorum o zaman aliminyum fiyatına karbon bisiklet alacaksınız çok mantıklı bir tercih olur.:harika:

@cagugur Fiyatından anladım,bilindik markaların karbon kadrolarının fiyatları ortada boşuna bu kadar pahalı değiller.Alan alır ben almam.

Düşük seviye olup olmadığı bilinmiyor.Tüm markalar belli satıcılardan karbon alır, yoğurur kendilerince cafcaflı isim verir.Şimdi bu bisiklette Toray500 karbon yazıyor Giant Propel'de Toray 600 mü yazıyor da bu bisiklet için düşük seviye karbon diyorsunuz? Böyle bir şey yok çünkü bilmiyoruz.Bu biliniyor olsa birisi Toray500 birisi Toray600 tamam doğru bu alt kadro denebilir.Kısacası alt kadro olup olmadığı bilinmiyor.Tayvan'da Axman tarafından yapılmış, üstünde vakit harcanmış bir kadro bu.Kötü demek sadece çamur atmak olur.3600 TL'ye daha iyisini bulmanızın imkanı yok.Direkt olarak alın geçin.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
@cagugur kesinlikle karbon olanı tercih ederdim

Bisiklet için ucuz diyen arkadaşlarıma lafım.Bisiklet zaten normalde 5030 TL . 105 Shimano set var. Bisikleti liste fiyatına aldığınızda ucuz değilki. %30 indirimim olduğu için cazip geliyor .Yoksa Salcano'nun da karbon bisikletleri bence çok ucuz değil. Alt sınıf karbon bisikletleri aşağıdaki fiyata satılıyor.Alt sınıftan kastım, Salcano XRS 01 serisine göre alt sınıf.

XRS 02 RIVAL
7.075 TL

XRS 02 54 105
5.300 TL

XRS 02 54 TIAGRA
4.420 TL

@I am the Uptown C. XRS002 105'in en büyük kadro boyu 585mm.
Benim boyum 1.93cm. Bacak boyum 92cm. Bu kadro bana oalcak mıdır?
Sonuçta Salcano'nun en büyük aluminyum kadro boyu 570mm, karbonlarda 585mm. Daha büyük bir seçenek yok :(

• Beğen
Tepkiler: oguzturkol
Geri