Scudo Sports

2016 Model Salcano Yol Bisikletleri

Eski Tiagra'lı bisiklete 2940 yazmışlar :D Valla komik bir firma şu Salcano. Bu sene satış falan yapamazlar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Scudo
Yabancı markalara göre yeni fiyatlar nasıl? Ben 1700 e aldım xrs 030 geçen hafta 2900 yazmışlar.

Bu fiyatlar karşısında gidip kimseninde tiagralı salcanoya 3000 tl vereceğini sanmıyorum.Salcano kendini diğer elit markalar gibi görmeye başladı sanırım gider biraz daha para verir cube , lapierre , focus gibi markalardan alırım.Salcano kendi ayağına sıkmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
bu seneki fiyatlar mossodan farksız.

Salcano her zaman en uygun fiyatı veriyor, geçen sene de Salcano'nun fiyat politikasına forumda 10 sayfa saydırıldı, diğer firmalar fiyatlarını açıklayınca yine herkes en uygun model olarak Salcano'yu tavsiye etti. Bu sene de diğer firmalar yeni modellerinin fiyatlarını açıklayınca aynı mevzu olacak. Maalesef ekonomimiz çok iyi gitmiyor, dolar her gün artıyor, bu fiyatlar gayet normal bir seviyede artmış, gönül isterdi ki artmasın ama her şeye zam geliyor, bisiklet fiyatlarına da gelmesi gayet normal.

Salcano fiyatları kaldırdı siteden. Az buldular sanırım :D

Dağ bisikletlerinde durum ne ?

Salcano,Mosso bu sene uçtu,kendileri kaybeder.

Carraro,Bianchi uygun fiyatla girerlerse piyasayı süpürür.

Bu olay LG G2 olayına benzedi artık. LG uygun fiyatla soktu telefonları pazara,piyasayı süpürdü.

Burada övdünüz şöyle ucuz böyle ucuz. Adamlar çaktı köfteyi bastı zammı. Çok övüldü Salcano. 2200 tlye sıfır apex var dedik adamlar huylandı.

• Beğen
Tepkiler: burak wsnj
SALCANO XRS002 105 (2016) Sıfır 3600TL ye sizce alınır mı? Yada alternatif olarak ne önerirsiniz?

upload_2016-6-20_16-23-41.png

@cagugur
listesinde 5300 TL yazıyor . 3600e sıfır mı alıyorsunuz ?

@x-rayted

Fabrika'dan bir adet indirimli alma hakkım var (ticari amaçlı olmamak kaydıyla). Bu sebepten dolayı donanımı, bu fiyata uygun mu geliyor sizlerin fikirlerini almak isterim.
XRS050 57 CLARIS veya XRS040 54 SORA işimi görür mü ondan da emin değilim. Bu 3 bisikleti'de liste fiyatından %30 indirimli alma şansım var.

Sonuç olarak, 3600TL bu donanıma nasıl fiyat?

• Beğen
Tepkiler: DevilsLawyeR
@cagugur donanım iyi bu fiyata ama ben size alur700 almanızı öneririm şu anda indirimde kaçırmayın bence (link)

@cagugur Mosso 735 tca 105 çok daha iyi bir şeçim olur.

3600 TL'ye full karbon Salcano. Valla daha ne olsun... Bazı markalar bu fiyata, aluminyum kadro ve daha düşük donanım satıyorlar. Bu bile tercih sebebi!

• Beğen
Tepkiler: cagugur
Bugüne kadar tamamen karbon bisiklet araştırmamıştım. Hatta çok yakın tarihte katlanır bisiklet aldım ki severekte şehirde oraya buraya giderken kullanıyorum. Ama bu bisiklet için böyle bir hakkım olunca bir anda ilgimi çeker hale geldi. Sizlere danışıp haraket etmek istedim.

Karbon ama hangi karbon bu fiyata düşük seviye karbon almaktansa orta halli bir aliminyum almak daha mantıklı bence.

Geri