Sönük geçen bir günden sonra yarın gerçek mücadeleye şahit olacağız. Eğer klasik hollanda etaplarından biri olursa çok kaza olur. Dikkatli sürseler iyi olacak ama gençler kendini göstermek isteyecektir. Kalbimden greipel geçiyor. Sabah bi kalkalım hayırlısı bakalım
Giro'nun asıl başlangıç günü bugün. 190 kmlik ikinci etap normal şartlarda toplu sprintle bitecek.
Bu etapta ayrıca birde ara sprint var. Ara sprintte 3 , 2 , 1 sn ; finiş sprintinde ise 10 , 6 , 4 sn bonus var.
Kittel bu iki gün içinde alacağı bonuslarla pembe mayoyu giyebilir. Dumoulin ilk 10 - 15 sn zaman farkı içerisindeki bütün rakipleri kontrol etmek zorunda. Bir kaçış grubu oluşacağını sanmıyorum. En azından ömrü uzun olmaz
Günün sürprizi roglic eski bir kayakla atlamacıymış. Söylemişlerdi inanmıştım
Roglic was the surprise of the afternoon as he knocked Dumoulin’s teammate Tobias Ludvigsson off the top spot. Riding his first Grand Tour after switching from ski jumping to cycling, Roglic wouldn’t have expected to be so high up but there was still a wry smile from the 26-year-old when he saw his time beaten by Dumoulin.
bu gün sonunda başlıyor dünki etap sanki biraz gösteri içerikliydi,tamam ilk etaptı ama ne bilim bir aksyon heycan yok giibiydi abur cuburu aldım,bugün ve ilerleyen günler için stok yapmaya başlıyorum,girooooooooooooooooooooo.
@Cem Unden@Kudret Kurtcebe amador'a şaşırdık kosta rikalı diye, ancak Roglic de sloven, bu Slovenya da küçücük 2 milyonluk yer, futbol basketbol, kış sporları, bisiklet, vb. neredeyse her sporda üst seviyedeler. 80 milyonluk ülkeyiz ama en fazla Slovenya kadar başarılıyız.
Dünkü zamana karşıdaki performansım iyi olduğumu göstermişti diyor. Bugünde etabı aldık çok mutluyum dedi marcel
Ben Greipel'e şaştım. İyi gidiyor gibiydi öndeki adamlarını kaçırdı birbirlerini ararken pozisyon kaybetti.
https://pbs.twimg.com/media/Ch3QJRbWEAAuyqT.jpg
As Marcel Kittel (Etixx – Quick Step) made his winning move straight up the middle, Porsev was quick to respond on the wheel, but once the German kicked into high gear he rode away from everyone and took the stage win by at least three bike lengths.
Altıncı olan katushalı porsev'e göre kittel son hamleyi yaptığında herkesi öyle geride bırakmış ki üç bisiklet boyu farkla yarışı almış