Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

İzleyemedim ama yorumlardan anladigim kadarıyla karşıya geçenler mangal yapanlar etabın içine giren bisikletçiler vs derken yine dünyaya rezil oluyoruz bu ülkede düzgün bir organizasyon yapılamıyor bunu anladım.

Scudo
Hastanelik olanlardan haber var mı?

Yanından rüzgar geçse ırz namus meselesi yapıp kapışmaya çalışan kafadan bol olunca böyle kareler çıkabiliyor.

@Serkan.ÇABAŞ

Şu olay kadar büyük rezalet olamaz yani. Burada etten duvar lazım işte, aynı yerde 2 kez benzer olay yaşandı çünkü.

Edit: Üslubuma dikkat edilsin diye sildiler mesajı. Üslubumda bir sorun yok sayın yönetim, 50 kişiye kaza yaptıracak bir insana tepki gösterirken ölçütsüz olmak çok insani bir davranış.

Tekrar dile getiriyorum seneye World Tour olunursa eğer bisiklet sporu severler olarak bu virajda mantıklı olarak kendimizce insiyatif almalı ve tüm tehlikeli geçişlere etten duvar olmalıyız.

Yav abartmayin arkadaslar
20 yildir bisiklet isinde lideriz sanki..
Biz de yeni yeni oturuyor boyle seyler gecis evresinde olur boyle seyler
Her sene daha iyi duruma gelecek.
Kasmayin fazla
Rezil olmalik bi durum yok insanlar asina oldukca bizde turnuva duzenledikce oturur boyle seyler.

Yarisa gelirsek guzeldi hosuma gitti.Gaza getirdi o ayri
Tura cikasim geldi

@Serkan.ÇABAŞ
Orada koyun olsa bu şekilde yola atlamaz. O canlının ne olduğunu düşünün artık.:acpsnr::mad:

Organizasyon acisindan zor etap geride kaldı.umarım bundan sonra böyle ofsayt durumlar görmeyiz

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@Serkan.ÇABAŞ
Keşke bisikletlerin altında kalsaydı bu nedir arkadaşım ya nefret ettim şu ülkeden

@Serkan.ÇABAŞ

Bakın insan hata yapar, hatta çok büyük hatalar da yapar. Bu cahillikten de olur, bilgisizlikten de, dikkatsizlikten de. Fakat burada inanilmaz bir olay var. Göz göre göre ana gurubun önüne atlıyorsun! Peki şimdi soralım ne için ? Ne var köprünün o kısmında? Ne bir bina, ne de bir durak var. Ee be güzel insan yaptığın şey yüzünden belki onlarca insan birbirine girecek. Binlerce insanın emeği heba olacaktı. Ve sana sorsak neden diye, verebilecek bir cevabın bile olmayacaktı.

@Berke

Ben yola atladığında da acayip kötü oldum dedim kıyım olacak mili saniye ile kurtuldu sporcular . .. Erkek mi bayan mı pek anlayamadım ama gidip kafasına kafasında vurasım geldi... Ne yalan söyleyeyim bunlar bi bitmedi gitti. Bu işin geçişle güvenlikle alakası yok. Direkt olarak zihniyet.

Arkadaşlar gerçekten inanılmazdı:S yolda giderken arkadan kalkan toz mu dersin öne atlayan elemanlar mı dersin adamın düşmesine sebep olan motoru mu dersin :S ben gerçekten türkiyede herhangi bir etkinliğin normal olacağından süpheliyim

Malgalcıları ve yarışa MTB ile dahil olan dayıyıda katmak lazım

@NKurtuldu
Önemsediklerini mi düşünüyorsunuz cidden

Pek abartmaya gerek yok yola atlayanlar veya ana gruba katılanlar normal bence. Bu Biskletci kardeşlerimiz minibüs sıkıştırmasından dolayinlendino kaybetmiş. Yayalarımız kırmızı ışık bile dinlemezken Bisklet yaisi mi dinleyecek. Dünyaya rezil olmadık. Sadece olduğumuz gibi göründük bence. Eve misafir gelir elit karşılarız. Misafir gidince hatca kalk cay koy diye Bağırırız o misal.

Geri