Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@orhca

Kesinlikle katılıyorum.

Kaçışa adam sokamayan Southeast takımı şuanda ana grubu çekiyor ama daha 80 km var eğer kaçışı yakalayamazlarsa diğer takımlar sonradan hiç çalışmak istemeyecektir. Zaten kaçışı kovalamasını bekleyeceğimiz başta Lotto, Lampre ve Torku kaçışa adam soktuğu için kovalamayacaktır etap tahmin edilen yönde ilerliyor :harika::harika:

Parkura girip bisiklet süren bir ağabey var, hiç yakışmadı bir bisikletçiye...

Elemanın teki ana parkurda bisiklete biniyor ya la.....:D:D:D
Thug life:hihi::hihi:

Iki vatandas pist yolunda biri MTB ile digeri yol bisikleti ile

@gokhantig

28 numaralı sporcu yok ki, 27dir o Carlos Barbero ilk kazada düşüp omzunu tutuyordu büyük ihtimal köprücük kemiğini kırdı. Diğer sporcular Koishi, Marini ve Baldauf.

@taner07

Ben de babama öyle dedim ama telsiz anonslarında 28 olarak açıklandı.

bu gün zeytinburnu bisiklet klübüyle sarıyer bisşklet klübünden bir kaç kişi riva turu yapacaklardı, parkur dışı nasıl bir rota çizdilie acaba

mehmet sevinçi genel olarak beğenirim ama ntvspor da gayet iyi anlatıyor ama benim kulağım yine de caner eleri arıyor.

TRT Spor,Eurosport ve NTV Spor'da yayın var. Birdaha göremeyiz bu anı :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@taner07

28 numaralı sporcu varmış. 22 numaralı Jose Goncalves ve ikizi 28 numara Andre Goncalves..

Carlos Barbero yarışa devam ediyor..

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Hayatımda ilk defa bir bisiklet yarışını canlı olarak izlemeye başladım.
Bir bisiklet yarışından bu kadar keyif alıp heyecan duyacağımı sanmıyordum.
Özellikle de Torku Bisiklet Takımı'nın yarışmacısı Sn Bekir Bakır beyi takip ediyorum.
Bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.

Bu kadar kaza olan bir yarış seyretmedim. İstanbul'un yollarımı desem ,yoksa şanssızlık mi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yillardir pedalladigimiz caddelerde yollarda bu sporculari gormek ne kadar da heyecan verici ama!

Ön grup bayağı çekişmeli gidiyor.. Arka grupda atağa hazırlanıyor yavaş yavaş sanırım :)... Acayip heyecanlı şuan f1 yarışı tadında :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Geri