Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

ceo organizasyon nedir ne değildir diye biraz araştırdım , tahmin ettiğim gibiymiş. Umarım bu organizasyonu düzgün bir şekilde yaparlar ama hiç inanasım gelmiyor açıkcası.

Scudo
Federasyon hala bakanlık mantığıyla mı iş yapıyor nedir ? 2015 den -2016 nın bütçesini falan karıştırmak istemiyorlar mı nedir ? Sanki yılda 20 tane üst düzey yarış varda yetiştiremiyorlar. Birde ihaleyi yeni alan şirketin organizasyon yapma lisansı dahi yokmuş, federasyon ihale şartlarından bunu bu sene çıkartmış,artık kimin istiği ile oldu bilemiyoruz. Neyse UCI'ın bu konuda belki lisans olmayan şirketin yarış düzenlemesi olamaz vs. gibi birşey derse yarış olmaz,seneye Worl Class olma ihtimali bile gündeme gelmez. Kimin ne karın ağrısı varsa artık bu kadar geç ihale yapılması,şartların değişmesi, UCI ne cevap verecek bilinememesi hepsi Federasyonun işgüzarlığının sonucu. Bu yarış 50 yıllık tarihi sonucu buralara kadar geldi,geçmişi kültürü sayesinde büyüyor ama futbol ve ülkemizde ki herşeyde olduğu gibi siyaset,politika herşey bisikletinde içine ediyor.

hocalar duyarsanız beni özelden haberdar ederseniz mutlu olurum. Bende bulamadım... Teşekkür ederim :)

Elmalı güğü beli etabının devam ediyor olması sevindirici. Finishteki rampalar öyleki arabayla çıkarken 1. Vitese kadar düşüyorsunuz. Stadyumda öğrencilerin yaptığı bisiklet kareografisi çok güzel. Ayrıca halkın turu sahiplenmesi katılımı ve coşkusu görülmeye değer..

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@Hasan Saylık bahsi gecen sirketin internet sayfasina bakmanizi tavsiye ediyorum , kimin istegiyle bu duruma geldigi cok acik. Dediginiz gibi bu sene istenilen belgelerin degistirilmesi bile basli basina bir turkiye klasigi malesef.

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
@Hasan Saylık ceo organizasyonmuş forumdan öğrenmiştim bende

bu sene yalan olmuş yarış.

Bugün torkunun kendi instagram sayfasında cumhurbaşkanlığı turu için kampa girdikleri yazıyordu.

Telefondan siteye girdim ancak açılmadı.
(link)

@M.Ozkul

Merak etmeyin bilgisayardan da acilmiyor. Twitter sayfasi ve facebook sayfasi da nanay.

Iki ay kaldi ortada TUR namina tek kelam yok, buyuk kepazelik.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Arkadaşlar TUR yapılacak, yetkili ağzından TRT'den gazeteci onay aldı, ayrıca kendileri de yakın zamanda açıklama yapacaklarını söylediler. TUR'un resmi hesapları ve internet sitesi eski düzenleyeciye ait olduğu için onlar aktif değil.

@taner07 bey, yapılacak da nasıl yapılacak?

Şurada tam tamına 1.5 ay kaldı. 45 gün!!

Ne gelecek takımlar belli.. Ne kimin organize edeceği, ne organizasyon ekibi.. Verdiler bir tarih, hadi bakalım..

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Mert E. orası öyle ben de mutlaka sorunlar çıkacağını düşünüyorum ama düzenlenmeyecek yazan arkadaşlara bilgilendirme olsun diye yazdım :harika:

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
@Hasan Saylık

O zaman bu yılki yarıştan erken düşen enstantaneler
indir.jpg

(link).. TUR...yok (gerçi bunlar geçen sene de yoktu)
(link).. TUR...yok
(link).. TUR.. yok

(link) ve (link) takımlarında henüz Nisan takvimleri görünmüyor.

(link) ve Lampre Merida'nın takvimlerinde ise görünüyor..

Milleti de maymun ettik.

Kim gelecek bilmiyorum ama kimin gelmeyeceğiyle ilgili tahmin yürütebiliriz.
TUR 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında. Aynı tarihlerdeki yarışlara bakalım.
Liège - Bastogne - Liège -24 Nisan
Tour de Yorkshire - 29 Nisan-1 Mayıs

Cavendish yok diyebilirim sanırım. Tour of Turkey, Dimension Data'nın takviminde yok.
Etixx'in de takviminde yok. Marcel Kittel, Tony Martin vs. de gelmeyecek demek bu.
IAM Cycling de Tour of Turkey de yok.
Lotto Soudal geliyor.
Lampre-Merida geliyor.
Tinkoff'un takviminde yok Tour of Turkey.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Geri