Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@ozgurgokalp
Hımm Sakar rampası... Teşekkür ederim. Ben unutmuşum adını. Babadağ rampasından daha hafif bir rampa olduğunu hatırlıyorum ama.
Yine de bizim araba çıkarken boğulmuştu.
Orası da iyi tırmanma rotalarından biridir. Yolu oralara düşenlere tavsiye edilir.

Tur bu yıl çok büyük ihtimalle yapılamıcak diye düşünüyorum. Yarışın ihalesi daha yeni sonuçlanmış ve yarışa 2 ay birkaç gün var. Takımların yarışa 60 gün kala UCI'ya Türkiye turuna katılıyoruz diye haber vermeleri gerekiyor. Diğer bir konuda yarışı organize eden ekip bu yıl ihaleyi alamadı ilk defa kazanan bir şirket organize edecekmiş ve daha önce bu işi yapmış bir şirket değil. Temennimiz tur'un olması ama ihtimali çok düşük gözüküyor.

koltuk sevdasına.. federasyonun iç savaş ve itibar kavgası yüzünden güzelim tur gitti. bu saatten sonra gelen takımlarda hayretmez

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
IAM cycling ve Team Nova Norddisk tura katılacaklarını yazmışlar. Takvimlerinde ülkemizdeki yarış var ama son durum ne olur bilinmez. Heralde bu hafta içinde son durum belli olur.

yeni bir organizasyon , her şey 0 dan olacak. Bir ihtimal World Tour olacaktık sanırım artık o da zor.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@N.ÖZKAN
Araçların yol tutuşunu arttırmak amaçlı parke taşı döşenmiştir :krnz:

off ya eskiden evin önünden geçiyorlardı :( :( milasdayım balkondan izleyebiliyodum off of

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Kaldırımdan MTB bisiklet ile onlarla kapışmak vardı ama lakin görüyorsunuz ki... rota değişmiş nasssı olur ya nassııı

Bu turnuvaya katılma koşulları nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@ taner07 teşekkür ederim

@Onur Ali İmren geçen senelerde gönüllü olarak finish kurulum ekibindeydim. Bu senede Aydın abiler almış olsalardı yardımcı olurdum. Lakin şimdi ihale sonucunda turun düzenlemesini başka bir firma almış. Onlar nasıl yapacaklar bilmiyorum.

@Onur Ali İmren twitterda TUR'un eski yarış direktörü abdurrahman açıkalın'ın söylediğine göre federasyon genel sekreterliği gönüllülerle ilgileniyormuş ancak oraya nasıl ulaşılacak orasını bilmiyorum. (link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Geri