Scudo Sports

2016 Carraro 224 bulamama ve aksesuar pahalılığı sorunu

Tepki
0
Merhabalar. 2 hafta içinde yıllardır hayalim olan şeyi gerçekleştirerek Carraro Sportive 224 ile aranıza katılmayı düşünüyorum. Carraro 224'ün 2016 modelini almak istiyorum ancak internette bulamıyorum. 2017 modelini görüntü anlamında sevmiyorum, bana hitap etmiyor. Sıfır 2016 modelini bulabileceğim bildiğiniz bir site veya mağaza var mı?

Bir başka sorum ise bisiklet ile birlikte almam gereken araç, gereç ve aksesuarlar 500 lira civarı tutuyor. Bunları ucuz yollu alabileceğim ve taksit yapan bir site var mı? Yani hepsini bir yerden ama taksitle almak istiyorum. Tek tek almam imkansız. Decathlon'dan bakarak bu fiyatı çıkardım, bisikletin yarı fiyatı oldu.

Almayı düşündüğüm malzemeler şunlar: Suluk, suluk kafesi, yama seti, plastik levye, kask ve kask aynası, eldiven, pompa, alyan takım anahtarı, km saati, yedek iç lastik, sele altı çanta, ön ve arka aydınlatma, zil, gözlük, barend, reflektörlü yelek, çakı, buff ve sadece bisiklet üzerinde giyeceğim bir rahat geniş pantolon ile spor uzun kollu tişört. Decathlon'da toplamda 500 lira civarı tutuyor.

Scudo
@Imsherlocked
Bisikletin sıfırını biraz zor bulabilirsiniz ama tavsiyem ikinci el bisikletlere bakıp sıfır fiyatına bir üst modelini alabilirsiniz.
Aksesuar konusuda bir bisiklet parasıda ona ayırmanız gerekebilir decathlon bu konuda uygun bende oradan alışveriş yapıyorum.

Geri