coskun.gercek
Üye
- Tepki
- 111
- İsim
- Coşkun
- Bisiklet
- Carraro
- Kadro Model/Tip
- Şehir-tur
- Bisiklet Marka
- Carraro
- Bisiklet Model
- 2016
- Kadro Boyu (inç/cm)
- 51cm
- Jant Boyu
- 28 Jant
- Fren Sistemi
- Hidrolik Disk
- Türü
- Kilitli Amortisör
- Çekiş Sistemi
- 3 x 8
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Lastikler
- Rubena cst
- Bulunduğu Şehir
- Aksaray
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 5600
- Kullanım Süresi
- 1yıl
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 542 655 4386
Carraro sportive 225 hd bisikletimi yanında yaklaşık 1700 lira değerinde aksesuarları ile birlikte satıyorum. Bisiklet yaz kış bodrumda muhafaza edildi. Lastikleri yeni değiştirdim ve nu bisiklet için uygun olan en iyi lastiği taktırdım. Eski lastikleri de yedek olarak duruyor onu da verebilirim. Bisiklet üzerinde duran decathlon mağazasından aldığım zincir kilidi de yedek anahtarlarıyla birlikte vereceğim. Aynı zamanda az bir şey orjinal hidrolik sıvısı ve yedek bataryalarını da yanında vereceğim. Gidonun üst tarafında azıcık bir çizik bulunmakta, istenildiği takdirde, detaylı fotoğraf, video vs atabilirim. Bisikletin birkaç kozmetik hariç hiç bir kusuru yoktur, bütün bakımlarını kendim orjinal ürünleri ile birlikte yaptım. Yanında orjinal shimano zincir yağı gibi ürünleri de hediye edeceğim. Ekstralar; Jel sele kılıfı(daha yeni taktım sıfırdan farkı yok) 1 adet yüksek lümen şarjlı ön lamba 1 adet düşük lümen ön lamba 1 adet kask lambası 1 adet arka led lamba(her renk ve bir sürü mod bulunmakta) Yol saati( kablosuz) Kask(57-62cm), pompa, kilit, yağ, hidrolik sıvısı, cihazların usb kabloları, eski lastikler(istenildiği taktirde),suluk.

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın, kadro boyunu yanlış girmişim, sanırım bisikletin kadro boyu 48cm, üzerindeki etiket çıkmış, ölçtüğümde 48 cm civarı yazıyor.
Güncel, pazarlık yapılır.

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın, kadro boyunu yanlış girmişim, sanırım bisikletin kadro boyu 48cm, üzerindeki etiket çıkmış, ölçtüğümde 48 cm civarı yazıyor.
Güncel, pazarlık yapılır.
Son düzenleme: