Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Scudo
@Hasan Saylık Valverde, Wallone ve Liege'e gidecek burada yokuştan sonra düzlük olması onu vazgeçirdi...

Fabio Felline daha yarış başlamadan kaza yaptı ve yarışa devam edemedi...

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12974543_1748816508685292_8618740277139391076_n.jpg?oh=189ebc788832e6ab48a29a2b40250822&oe=57AB3953

@taner07 çok garip bi kaza olmuş ya, bişeye takılmıyorda freni mi sıktı acaba yanlışlıkla ama bunlar pro adamlar yapmaz öyle şeyler :confused:

@h.erarslan86
Allah sizden razı olsun. Arka odada küçük tv de uydudan ıtalyanca izliyordum. Koşa koşa salona geldim :)

• Beğen
Tepkiler: h.erarslan86
En büyük favorilerden Kwiatkowski ve Gilbert su kaynattı :agla::agla:

Hayman alır mı :D:D

Hadi bakalım Matthews yada Gerrans alır artık diyorum.

GASPARATTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Beni takım buydu da velo ya gitiş yapamadım bi türlü. Puan ne olacak acaba :))

Dosyalar

• image.png
    image.png
    32,9 KB · Okunma: 14
Vay vay vay adam 34 yaşında ikinci Amstel Gold Race zaferini kazandı,inanılmaz gerçekten.

Peloton son kısımda çok acemiydi. Bu iki adamı bile yakalayamıyorsanız kimi yakalayacaksın. Tinkoff Contador'dan sonra klasik takıma dönüşecekti artık,hayırlı olsun :)

38'lik Hayman'dan sonra 34'lük Gasporatto :eek:

Benim takımdan ilk 20'de 4 isim var :)

Matthews 5.
Kreuziger 12.
Barguil 15.
Rui Costa 17.

Toplamda 44 puan

• Beğen
Tepkiler: taner07
Takımı yarım kurup sonrasını son güne bırakmıştım ama unutmuşum, ona rağmen iyi puan toplamışım. Bu yarışla birlikte podyuma kancayı taktım. :islik:

Wanty'den bir ismin kazanması da süper olmuş. Arkadaşları anısına bir yarış kazanmayı çok istiyorlardı. İzlerken çok duygulandım.

Fellinie nin burnu kırılmış, yüzünde kesik ve kafatasında çatlak varmış:(
Ön maşanın oralarda birşeyi düzeltmeye çalışırken eli jantla maşa arasına sıkışıyor anladığım kadarıyla. Vidyoyu durdurdum şurda, Ekran Resmi 2016-04-18 08.46.51.png

Valverde katılsa bence bu yarışı kazanırdı. Enrico Gasparatto seneye world takımlara transfer olur, bu galibiyeti ile. Tabi bu yaşta en fazla 2 sene daha yarışır.

Son 2 yarış için takımı kurdum 1 transfer hakkım kaldı, herkese başarılar. :harika:

Bence şimdiye kadar güzel bir klasik sezonu oldu. Son 2 yarış da oldukça heyecanlı geçecektir formda olan çok isim var.

Geri