Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@ultrAs

Ardenlerde Purito,Kwiatkowski,Valverde kadroya girer :harika: Stannard'ta Kwiatkowski'nin en büyük yancısı olarak da gelebilir:)

Scudo
yarışı izlerken dikkat etmedim ama tekrar izleyince fark ettim ki hayman kendini çok iyi saklamış grupta , arkada kalarak enerjisini iyi korumuş, galiba grup içinde favori olmamanın da etkisiyle başardı bunu, sonuca kendi bile şaşırmış gibiydi :harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat A ve taner07
@Hasan Saylık

tamam yokuş yok diyelim peki rüzgardamı yok. Veya rüzgar yönü mevsim şartları sebebiyle avantajmı sağlıyor. Çünkü yarışın yapıldığı yer oldukça açık alan.

@Tolga Çelebi
Yani kadrom iş yapar dimi ? :))
Bask Turuna'da katılan ve iyi tırmananları aldım :))

@mehmetsunu Paris-Roubaix arası otoyol ile 160 km sektörler yani köy yolları yolu uzatıyor. Dün zaten rüzgar sonucu gruplar koptu, rüzgar herkese aynı oranda esiyor, zamana karşısı iyi takımlar ise arkadakileri böyle havalarda koparabiliyorlar.
Kezey Fransa yüksek olmayan ovalarla kaplıdır, örneğin Lille Rakım 48 M, Paris gibi denize uzak bir yer ise 35 M rakımı var. denizin dibinde ki Aydın bile 65 M rakımı mevcut.

@Hasan Saylık

böyle bir coğrafyada bisiklet sürmede ne var. İstanbulun merkezinde bile 100 metre rakımları görürsün.

@mehmetsunu Tour de France bu yüzden her sene Pireneler ve Alplere gider, Kuzey de sadece başlangıç ve geçiş etapları olur. Son yıllarda ise taşlı yolları da 1 etap olarak koyuyorlar.
Paris_roubaix Strava incelebilirsiniz.
(link)

@Tolga Çelebi
arden de valverde yarışacak mı ?

Arkadaşlar Bahar klasiklerinin ilk kısmı bitti şimdi Ardenlere geçiyoruz; daha çok yokuş özelliği olan adamları kadroya almakta fayda var. Cancellara, Boonen, Kittel, Viviani, Kristoff, Terpstra, Stybar, Cavendish, Graipel bu adamları kadrolardan çıkartıyoruz yerine sert tırmanışları hızlı çıkabilen ve yokuş yukarı sprint atabilen adamları alıyoruz kolay gelsin :komik::koptum:

@mehmetsunu abi 1300 ila 1500 metre arasında bir irtifa yükseliyorlar :harika::harika:

@taner07

Zemin her ne kadar düzmüş gibi görünsede buda iyi bir irtifa kazancı. Dün nispeten düz sayılabilecek bir yolda 63 km de 300 metre yükseklik kazandım. Yarış mesafesine uyarlarsan 1200 metreye denk gelir. Yani aşırı bir tırmanış yapmadan yeryüzü engebelerini takip etmişler. Bilgi için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: taner07
:cool::cool::cool::cool::cool::)@taner07
Hocam biliyorsun bu spora yeni merak sardım. Nacizane bir kadro oluşturdum ve son Bask Turu'ndan feyz aldım. Procycling sitesinde yarışa katılması muhtemel kadrolara bakarak oluşturdum. Değerlendirmeni rica ederim :cool:

Dosyalar

• image.png
    image.png
    32,9 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: taner07
@ultrAs fena değil hocam hatta iyi bile sayılabilir :) Form durumlarına göre sonradan transfer yapabilirsiniz yine :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: ultrAs
@taner07
Form durumlarını nasıl takip edeceğim ?

@ultrAs aynı siteden yarış sonuçlarına bakmak iyi bir fikir verebilir :harika: Haftasonu koşulacak olan Amstel Gold yarışında kötü sonuçlar alanları değiştirebilirsiniz mesela :harika::harika:

@taner07
Ama ben zaten 17.04 deki yarış için oluşturdum ;)

@ultrAs biliyorum :) o yarışta kötü sonuçlar alanları değiştirerek bir sonraki yarışta daha başarılı olabilirsiniz demek istedim :harika::harika:

@taner07
Tamam şimdi anladım :) o zmn ilk arden test yarışı olacak benim takım için
Eyv sağol :))

Viviani ye yarışta motorsiklet çarpmış:(
son kmlerde de tam ataklar olurken kırmızı bir araba öne doğru atılıyordu, yani bu seviyede yarışlarda bunlara çok çok dikkat etmek lazım ama ısrarla her yarışta birilerinin canı yanıyor.

Bu arada bu da cavendishin yarışdan sonraki fotoğrafı, altına da P-R ilk defa velodroma kadar gelme selfisi yazmış:)

12994465_995218550514943_1750836918458863066_n.jpg

Velogamesi bıraktım :) Dün sabah yarış başlamadan önce yaptığım transferleri kabul etmemiş. Ful dağcılarla PR yarışına girmişim :)
Protesto ediyor ve bırakıyorum :D :D Herkese başarılar.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri