Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Yarisi izleyemedim;( tekrari dusunce paylasirsaniz iyi olur

Scudo
@Tolga Çelebi
Bu mesaj dikkatlerden kaçmış :)
Bende stannard da yoktu diğer 3 ü vardı.
Ben de kesin aldım diyordum :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Ahmet Onur Çakmak
Adam usta şöförleden miş..... :D:D

Velogames açıklandı :) 4800 küsür kişi arasından 82.oldum Paris-Roubaix'de. Son gün yaptığım değişiklikler bayağı iyi oldu. Tom Boonen her ne kadar bu lakabı alamasada bugünün "Monsieur P-R'si ben oldum " :) Herkese tebrikler...

@Tolga Çelebi ben bütün yarışı dün Stannardı kadroya aldım diye şevkle izledim de şimdi baktım Stannard'ı almayı düşünmüş düşünmüş alamamışım :agla::agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
İlk kadroyu kurduğumdan beri Boonen kadromdaydı, doğru düzgün puan alamayınca bu yarışta yeter senin sırtımda taşıdığım diye kadrodan çıkardım adam neredeyse yarışı alıyordu :confused:

Amstel Gold Race tırmanış ağırlıklı olduğundan bu takımdan birşey olur mu? :)

Dosyalar

• image.png
    image.png
    32,9 KB · Okunma: 18
@taner07
Ben de Booneni bunun için aldım. Sonra Lars Boom ile Stannard arasında kaldım. Lars Boomu seçtim :(

Boonen ve Fabian a yazık oldu, bu yarış bu yüzden zor her şey mükemmel olmaı ki kaznmalısınız. Yarışı sadece 119 kişi bitirebilmiş.

Birincinin ortalama 43.8 km. Nasıl yapılıyor hayretler içerisindeyim.

Birisi bana paris-roubaix de çıkılan toplam irtifa nedir konusunda bilgi verebilirmi, rüzgar şiddeti nedir mesela en son yarışta.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@mehmetsunu İrtifa hesabı yapılmıyor, ancak Niki Tepstra yarış kayıtlarını Strava da paylaşıyor ordan bakabilirsiniz. Paris-Roubax de bir kaç sektör hafif yokuş, genelde düzlük, bu yüzden 53-44 gibi yüksek ön dişli kullanıyorlar.

@Hasan Saylık

Hasan saylık bey nasıl irtifa hesabı yapılmıyor. Bu koşu 100 yıldır yapılan bir etkinlik milimetresine kadar irtifanın bilinmesi lazım. üstelik yol aynı yol. Yani biz bir 60 km yol yapsak en düz ovada bile 300 metre yükselti tırmanıyoruz. Bu kadar tempolu gitmesinin bir sebebide yarış parkurunun düz olması ama ne kadar tırmanış var.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@mehmetsunu Şöyle söyleyim gerek duyulmuyor. Yokuşlar o kadar yumuşak ki sprinterleri bile etkilemiyor,, bu yarışın odak noktası kaba taşlar üzerine.

@Hasan Saylık

yinede ben rasyonel olma eğilimindeyim, yani kaç metre tırmanılıyor 100 metremi 50 metremi. Neden merak ediyorsun behey adam denilebilir ama osman şirin 860 km de 7000 metre tırmanmış. Bu adamlar 257 km de ne kadar tırmanıyor. Orta anadoluda nerdeyse hep iniş olan bir güzergah belirledim. mesela ulukışla pozantı gibi orada bile azımsanmayacak ölçüde tırmanış var. Bütün eğimler anadolu yarımadasına toplanmış.

@mehmetsunu Osman Şirin in sürdüğü coğrafya farklı, kuzey Fransa farklı, dün yarışta devasa yokuşlar gördünüz mü ? Ama Ronde de taşlı yollara yokuş bilgisi ekleniyor çünkü yarışı önemli ölçüde etkiliyor.

Geri