Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Scudo
erviti yürü koçum :D sep kafasını kullanıyor artık alır bence

20 km ye girildiğinde terminatörün farklı indireceğini düşünüyorum zor ama inanmak istiyorum.

@Murat A
Evet maalesef. Spartaküs'ün işi kazada bitti zaten. Halbuki iyi çeviriyordu. Formundaymış. Sagan aralarda gözüküyordu genelde. Belki çok az bi şansı var. Bu ikisi iyi savaşıyor ve ben savaşanları seviyorum. Kazanıp kazanmaması önemli değil.:) Sep Vanmerke'de öyle.
Boonen Sky trenini uzun süre iyi kullandı.;) Şimdi işi kolay

Öndeki grupta herkes birbirine baktığından zaman farkı biraz azaldı. Herkes mümkünse çalışmadan, yatarak finale varmak istiyor. Ama bu kadar kalabalıkla favoriler veledrom a girmek istemez. Atak gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Boonen,Stannard,Vanmarcke,Boasson Hagen,Hayman koptu gidiyorlar.

Hayman dışında hepsi benim takımda,yürüyün be aslanlar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat A
tam konusurken adam dustu lan, sagan kurtardi. Arkadasim uzgun.

https://i.imgsafe.org/d2ed0d4.png

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ya şu son 5 liyr cancellara ve sagan da gelseydi efsane olurdu heralde bitiş:) ne yarıştı be
Erkek basket maçı vardı GS-banvit , salonda cepten eurosport açık şekilde yarışı takip ettim.maç bitti arabada devam ettim. Evde yarış bitti :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
gözlerim dolu yeminlen
galiba ağlıcam ha tom'a çok üzüldüm ya

Ben neden bu kadar heyecanlandim lan, bu ne bicim finish!!!

• Beğen
Tepkiler: taner07
Vay be hiç beklediğim gibi olmadı ama baya heycanlı bi son oldu.

Muhteşem, olağanüstü, daha ne denir? Baştan sona aksiyon dolu, çok şeyler öğreten bir yarış oldu. 37 yaşında bir adamın birinci, 35 yaşında bir diğerinin ikinci olduğu bir yarış. Bisiklet böylesine güzel bir spor. Çıkıp dışarı alabildiğince pedal basasım geldi.

Geri