Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Peloton'da kazalar devam ediyor üstelik 20 sektör daha var :ssrtcbya:

Tony Martin peloton'u kopardı.

Scudo
@BilalBeki (link) Burdan türkçe yayın var pek kaliteli olmasada.

Cancellara Sagan 40 saniye geride.Vanmarke Etixx Sky önde kaldı

Yarış iyice ilginçleşti. 3 ana grup var. En önde kaçış grubu. Onun yaklaşık 1.5 dak ardında peleton. Onun yaklaşık 1.5 dak ardında da Spartaküs Peter Sagan gibi favorilerin olduğu 3. grup. Onlardan sonrada iddialıların olmadığı kopmuşlar var. Favoriler hızlanmaya çalışıyor. En önde Spartaküs'ü gördüm.
Quintana'nın kardeşi yarışı bıraktı. Yemedi galiba:koptum:

Düzeltme: Kaçış grubunun zaman farkı şu an 2.5 dak görünüyor
alfamedia bağlantısı kesildi ya:acpsnr::acpsnr::acpsnr:ben erosportlu biyere gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: taner07
galiba izlediğim en heycanlı parirübe olabilir.. ellerim buz kesti

Eurosport ekibi yine Sep Vanmarcke'ı içinde bile olmadığı grupta çalışmadığı için gömmeyi nasıl başardı çözebilmiş değilim :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@taner07

Bende Sep sanmıştım ama değilmiş :) Boom ve Vanmarcke kayıp hala.

Sagan çalışıyor :) Cav ve Fabian bekliyorlar.

İzlediğim ilk canlı yarış ve böyle güzel bir yarışa denk gelmiş olduğuma seviniyorum açıkçası.

Bugün içimden Tom Boonen geçiyordu. Gidişat sanirim o yönde. Kaçis yakalanirsa cancellara ve sagan yetisemezse ön tarafa Boonen affetmez

(link)
bu sitede paris roubaix için yayın var kalite güzel, dil ingilizce

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Spartaküs ve Sagan hızlanıyor. Kopmaları lazım. Önde Cancellara
Sagan bu sefer önde. Yardımlaşma lazım
Yürü be Spartaküs:krsn:

İçimden bir his Cavendish kazanacak diyor :) Toplu sprinte gidecekmiş gibi sanki..

boonen cancellara sagan finish i olsun başka bir şey istemiyorum

Sagan ve Cancellara Boonen'e yetisirse çarsi pazar karisir. Eger 30-40 km kala yetisemezlerse, Tony Martin'le Boonen ufaktan tempo artirip rakiplerini yorarlar. Gerçi Tony Martin'de derman kalmamistir adam 100k'dir grubu çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
ne kazaydı be boonen düşücek diye ödüm koptu sagan grubu ıcın moral oldu şimdi bu

Geri