Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@H.T ben de öyle anladım ama bir açıklama yapmamışlar. İllegal yollardan da yayınlanıyor yarışlar ama hiç sıkıntı yaşamak istemiyorum diyorsanız tercih edebilirsiniz :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: H.T
Scudo
@taner07 google a eurosport izle yazıp yarış izlemek istemiyorum:) ya ispanyolca ya almanca çıkıyo hiç bir şey anlaşılmıyo.Berkem ve Caner'in anlatımı 30 euro eder:)

• Beğen
Tepkiler: turin
@H.T Hocam ben kullanmıyorum fakat Türkiye için mobil izlemede sıkıntı olduğu söyleniyor. Ayrıca Türkçe anlatım olup olmadığını teyid etmek lazım olmayabilir.
Bu da ilgili twit.
(link)

• Beğen
@orhca eurosportun mobil uygulaması tr de çalışmıyor mobilden izlenmiyor fakat pcden izleme imkanı var.Ben geçen sene fransa turunu bu şekilde izlemiştim.Türkçe anlatım ile.

• Beğen
Tepkiler: orhca
@H.T Ben ilk defa alacaksınız sanmıştım biraz karışmak gibi olmuş, geçenlerde bununla ilgili bilgi görünce paylaşayım dedim:)

• Beğen
Yarış kaçta başlıyor? Bir önceki sayfada 14:00 yazmıştı birisi kafam karıştı. Ben de yeni izleyicilerdenim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Günlerden Paris-Roubaix

yav interneten Türkçe nerde bulucaz bien varsa link verin lütfen ya

Rai Sport 1 de canlı veriyor.Hotbird uydusunda ..Italyanca tabi:naslyany:

takırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakırtakır

doğru bildiniz evet yarışı izliyorum.

terbiyesiz adamlar ortalama 45.8 km/h ymiş.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri