Arkadaşlar herkese iyi haftalar.
Öncelikle yol bisikleti yarışlarına oldukça meraklıyım sncak bu merak bu günlerde arttı ve bundan sonra da daha ciddi takip etmek istiyorum. Bir kaç sorum olacak. 2016 yılının tamamını kapsayan bir yol bisikleti yarış takvimine nereden ulaşabilirim. Belçika yarışları dünkü Sagan'ın kazandığı yarış ile bitti mi?
Bir sonraki yarış nerede , ne zaman? Tabi takip etmek istediğim ve merak ettiğim klansman dünkü takımları kapsıyor. Konsolumda Tour de France oyununda sürekli Tinkoff ile oynuyorum. Onun haricinde bu takvime ulaşabilşrsem yarışların bazılarını yerinden takip edebilme imkanım var. Dün Eurosport'ta yarışı anlatan spikerlerin, daha önce o yollardaki anılarını anlatmaları çok hoşuma gitti. Bir de o spikerleri Twitter'den takip etmek istiyorum. Buraya onların kullanıcı adlarını paylaşabilir misiniz?
Biliyorum çok şey sordum ama aranıza yeni bir bisiklet meraklısını alın derim
@Ahmet Onur Çakmak kaç yarıştır bu kadroyla geliyorlar daha ilk 5leri yok Bu kadro gelecek büyük ihtimal ama orada yayınlanan kadrolar tahmini; daha resmi olarak açıklanmadı...
Öncelikle hoşgeldiniz Gökalp Bey.Konsolda hiç olmazsa arada Sky takımı ile de oynarsanız sorularınıza zevkle cevap veririm Şaka bir yana aşağıdaki linkten yapılacak yarışlara, yarış sonuçlarına, etap profillerine, takımlara, sporcuların istatistiklerine bakabilirsiniz.Bisiklet dünyasında bilenen ve bu tarz bilgileri takip edebileceğiniz menüsü kolay bir sitedir.
(link)
Bahar klasikleri henüz bitmedi, önümüzdeki haftasonu en önemlilerinden Paris-Roubaix koşulacak. Daha sonra ki haftalarda da Arden klasikleri başlıyor.Forumdaki konuları da takip edebilirseniz mümkün olduğunca her yarış hakkında asgari bilgilere de ulaşabilirsiniz. Eurosport ekibi Caner Eler, Sarper Günsal, Berkem Ceylan,İnan Özdemir gibi isimlerden oluşuyor. Twitter'da isimlerini aratarak kolaylıkla bulabilirsiniz.
@ultrAs Eurosport haricinde Türkçe yayın maalesef yok. Eurosport'un yayınlamadığı yarışları ise net üzerinden bulduğumuz yabancı linkler sayesinde takip ediyoruz. Cyclinghub.tv bunlardan biri.
UWT yol yarışlarında en yüksek seviyeyi gösteriyor.Eğer yanlış bilmiyorsam başlarında bulunan 1 ve 2 rakamları ise, örneğin Bask Turu birçok etaptan oluştuğu için 2.UWT oluyor, mesela dün koşulan Ronde ve haftaya koşulacak olan Roubaix ise tek günlük yarışlar olduğu için 1.UWT olarak ayrılıyor.Ama hepsi sonuçta World Tour kapsamında ve en önemli yarışlar olarak geçiyor.
Rota da belli oldu Paris-Roubaix geldi çattı, en büyük klasik, bazılarına göre Ronde olsa da Paris-Roubaix en sevilen klasik. Adına filmler,belgeseller çekilen bir yarış. İnsanların nefrett ettiği fakat gelecek senesi için sabırsızlıkla beklediği Kuzeyin Cehennemi. Sakatlık geçiren Greg Van Avaermaet yok. Hincapie "Gelecekte Phinney'nin bu yarışı kazandığını görebiliyorum " şeklinde açıklama yapmış, şu anlık komik gelsede ne olacağı belli olmaz.Son günlerde ki resimlere bakılırsa, sektörler çamur altında bir haftada belki kuruyabilirler.
Nerdeyse geçen senenin aynısı olan bir rota.62844 dosyayı görüntüle
@Tolga Çelebi Boonen yaşlılık vurması yokuş performansından belli, Paris-Roubaix de yokuş yok önemli olan sektorlerde ki farkı ortaya koyabilmek, an çakal çok piyasada artık herkes taktik çalışıyor, performans farkları eskilere azalan daha az, Boonen alır mi zor, Carrefour de l'Arbre bence kopma yeri olacak. Mons en Pavele de atak yapacak Fabian dan başka kimse görmüyorum ben.