Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@Serkan.ÇABAŞ yolun 9 km uzatıldığı ve böylelikle 291 değil, 300 kmlik bir yarış olacağı söyleniyor...

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Scudo
@taner07
Bir yerden izleme imkanı var mı?
Cylinghubta 15 dakika sonra yayın başlıyor (bu bilgi yanlış, sayaç yenileniyor)

@Murat A en iyi seçenek orası gözüküyor. Yarım saate kadar uluslar arası yayınlar başlıyor...

• Beğen
Tepkiler: Murat A
eski çelik bisikletlerle milan -sanremo yu 3 günde tamamlayan amcalara da helal olsun gelenekleri yaşatarak bu yarışlar bu seviyede ilgi görüyor işte :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
yarış başladı ama intrent üzerinden hd nerden izliyebilirm arkadaşlar

(link)

ben buradan izliyordum ama, youtube ve sosyal medyaya giremiyorum. Aynı zamanda burası da sorun yaratıyor. Sizde de aynı sorun var mı ?

@mutlu07 hahahaha ben izleyemiyorum oradan :D bana da linkkk

İzleyebilen biri bana DNS verebilir mi ?

millet bu arada satılık kask var bilginiz olsun :) fiyatı baya düşürüm catalike ilanım var ilgilenen varsa ulaşsın

Şu anda sakin her şey son 40 km'ye girilirken fark 1'30". Poggio'ya yaklaşıyoruz :)

Tüm favoriler peloton'da.

Bana sabah Kristoff favori gibi geliyordu fakat. simdi Sagan Richmond'daki gibi iyi saklaniyor. Tinkoff da ilk defa bu kadar toplu halde sagan'a yardim ediyor. Ben Sagan'in almasini cok istiyorum ona cok musait. Bu arada epey kaza oluyor enteresan.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Thomas ve Boasen Hagen düşenler arasındaydı; Hagen kalkamadı...

yorgunluk artıkça kazalar başlıyor..
galiba dedikleri gibi peloton hızlandıkça kazalar artıyor cidden.. buna çözüm bulmamaları lazım

Hagen pelatondaymış; Matthews ve Demare kovalıyor arkadan...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
kim tek böbrekliymiş ilk defa duyuyorum kaçırdım

Geri