Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

24 transfer hakkı biraz az gibi takvime çok yarış eklemişler. Gelecek yarışları düşünmeden şimdilik bir takım kurdum ama bilmiyorum belki uğraşırım bir ara.:tskler:

Scudo
Ben de saçma sapan bir takım kurdum. İddialı değilim . Lige de katıldım.
Olayı bile anlamış değilim :)
Lig var dediler geldik..

@Kazuya Eurosport hisseleri Amerikan Discovery grubu %20 hisse satın almış, Almanya Ligi'ni sadece ESP2 veriyor o yüzden de ESP2 tüm dünyada HD yayına başladı aslında bir yandan iyi oldu bazı yarışları bu sayede HD izliyoruz. Fakat bunun üstüne Polonya ve Amerika Ligi de gelince iyice yayınlar karıştı, kış sporları,snooker falan derken bende bu kadar futbol beklemiyordum. Çünkü hafta sonları olan maçlar çok fazla yer kaplıyor ve Almanya Ligi genellikle 16.00 sonrası yani bisiklet yarışları ile aynı anda yayınlanıyor.

Ben de katıldım bakalım. Transfer falan çok kafa yormamız gerekecek.

12 kişiye 100 puan! Olmuyor olmuyor olmuyor :) bir türlü takım kurulamıyor.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Aşşağı yukarı herkes benzer yıldızları seçiyor, kazananı 4-6-8 puanlık adamlar ve transferler belirleyecek gibi :D

Üzülerek Sagan'ı kadro dışı bıraktım :) 20 puana 3 tane kalbur üstü adam alınıyor. Takımın yıldızı Cancellara, umarım seçtiğimiz adamlar bu yarışlara katılırlar.

@Eser Sevinç abi 1 tane yarış yok, 11 tane yarışta yarışacak bu adamlar ona göre davran :)

@taner07
Evet sıkıntı orada ama Saganı takıma alınca çok kötü adamlar almak gerekiyor, takıma güveniyorum, sezona iyi hazırlandık :)
Bir de bu MSR ne oluyor?

Rakibimsiniz ama benim takıma bir yorum yapıverin :)
Daha doğrusu, boşa aldığım adam varsa, yani sakatlık, sakatlıktan yeni çıkma vb sorunlu, fail biri varsa söyleyin çıkartayım.

Peter Sagan
20 credits

Tom Boonen
10 credits

Jasper Stuyven
8 credits

Juan Jose Lobato
6 credits

Diego Rosa
6 credits

Tom Dumoulin
6 credits

Tony Martin
6 credits

Adam Hansen
4 credits

Marcel Wyss
4 credits

Jesper Hansen
4 credits

Fabian Cancellara
16 credits

Caleb Ewan
10 credits

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Murat A

Bence Ewan veya Boonen yerine Avarmeat yada Boasson Hagen alınabilir :)

Avarmeat'ın puanından tam emin değilim ama Hagen 10 puanlık.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Murat A
@Murat A

Avarmeat değişik bir adam yüzünden çok acı çektiği anlaşılsa bile o atağı yapıyor ve yarışı kazanıyor. Amstel Gold Race'e saklıyorum ben Avermeat'ı :)

• Beğen
Tepkiler: Murat A
@Tolga Çelebi

Gerçi adam Belçikalı, klasiklere daha bir asılacaktır.
Kazanamasa bile iki, üç olur; oradan puan toplar :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Murat A Caleb Ewan'ın klasiklere katılması beklenmiyor, 1 haftalık turlara götürüp sprint etaplarını kazandırmaya çalışacaklar :harika::harika: Stuyven'i de şöyle düşün en fazla Cancellara yarış kazanırsa takımdaşı olduğu için yancı puanlarını alır :D Allah aşkına Spartacus varken Stuyven'in gitmesine izin verirler mi :D

Arkadaşlar 12 kişi olduk, daha katılımları bekliyorum :komik::komik:

Bu arada bugün yarı klasik olan Nokere vardı, aşırı rüzgarlı bir havada sporcular çok zorlandı ama yine sprint ile bitti ve Dupont kazandı :harika::harika:

13 kişi olmuşuz, gerçekten bu kadar zor bir oyuna olan ilgi önemli :D Çok istek olursa beraber takım da kurabiliriz sonuçta eğlenmek amaçlı oynuyoruz bu oyunları, püf noktalarına falan girelim :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
cumartesi sabah kapanacak galiba sistem. simdi yatayim da yarin dinc kafayla hazirlarim takimi :)

yalniz cok zor hakikaten. ben de nispeten rastgele olusturulmus bir takimla katilacagim. keyifli oluyor takip etmesi.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Katılan arkadaşlar için dikkat listesi hazırlıyorum, bu vatandaşlar bu kadar puana alınmaz veya katılması beklenmiyorlar;

Pozzovivo; bu arkadaş ufak tefek 40 kg bir adam, bu adam dağ tırmanır, klasik koşmaz uzak durun :)
Caleb Ewan; bu arkadaş da ufak tefek ama çok iyi sprint atar ama daha yaşı çok ufak ve Orica bu sezon onu klasiklere pek götürmeyi düşünmüyor, belki birine gidebilir.
Froome; bu abinin de klasiklerle işi olmaz, belki Arden klasiklerinde kendini dener ama almak çok büyük hata olur diye düşünüyorum :)
Contador; aynı şekilde üstteki abinin ezeli düşmanı olan Pistolero'nun da klasiklerle işi olmaz.
Mollema; bu vatandaş klasiklere katılabilir hatta çok iyi formda gelirse Ardenlerde ilk 20 de yapabilir ama 10 puana değmez.
Quintana; üstteki abilerinin yolundan ilerleyen bu kardeşimizin de işi olmaz klasiklerle.
Kittel; bu abi yolda yokuş görse bisikletten inip yürüyecek biri, ancak Şeldepris'i kazanma ihtimali var 12 puan siz bilirsiniz :)

Geri