Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@Fırat Y. genel olarak bisiklet yarışları pek ilgi görmüyor ama ülkemizde de veledrom olmamasının bir sonucu diye düşünüyorum :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Scudo
@taner07 evet velodrom yok ama ne var ki zaten, hayatımızda bir yarış görmüş değiliz ekrandan anlamaya çalışıyoruz olan biteni, pist yarışları hakkında da bilgilendirme olsa forumda fena olmazdı şu an canlı yayın var mesela

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Fırat Y. geçen konuda paylaşıldı veledrom yarışı nasıl izlenmeli diye bir yazı; onu okursanız daha çok zevk alırsınız yarışlardan :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Bu avrupa milletini gördükçe bizim bisiklet sürmediğimizi düşünüyorum.:hhhhhh: Alt yapı sağlam sonuçta. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Fatih Anıl
2 sene önceydi galiba bakan yada müsteşar açıklama yapmıştı, Istanbul da Velodrom için uygun arsa bulmak sormuş artık hangimiz yersek bu yalanı...

@Hasan Saylık

Hocam tabii ki zor. Veledrom dediğin ölü yatırım, aynı arsaya 5 rezidans dikersin gelsin paracıklar...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Konya'da bir proje vardı ama ne oldu bilmiyorum hakkında herhangi bir habere ulaşamadım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@sabitkamera O zaman bize olimpiyat vermeyişlerinde çok haklılar, her yıkılan yada davredilen eski kamu arazisi ya avm ya Rezidans oluyor,demek ki kimsenin derdi sporu yaymak dana fazla kişiye ulaştırabilmek değil sadece olimpiyatları "BEN YAPTIM" diyebilmek , reklam yapmak için istiyoruz demek ki.

@Hasan Saylık

Bence vermemeliler de. Bizim ulaşım altyapımız kendi vatandaşlarımızın ihtiyacını bile karşılamıyor. Bir de olimpiyat organizasyonunu düşünün, kimse açılış seremonisinde 2 saat bir ülkenin cumhurbaşkanını veya politikacılarını dinlemek istemez.
TUR'u hatırlayın, belediye başkanı dinlemekten bisiklet seyredemedik.

@sabitkamera O konulardan önce Olimpiyatın Ruhunu anlayacak spor bakanı lazım, zaten doping sonrası herşey alt üst oldu, bence de vermemekte haklılar, sonra diyoruz ki bizden korkuyorlar. :) Gülmekten kırılıyorum.

nibali, dağlık etapların ertelenme ihtimali var diye (parisnice ve ariaticodan tırsmış sanırım) giro ya katılmayabilirim demiş.
Dimension datadan matt brammeier konuyla ilgili bir tweet atmış ve tony martin paylaşmış (adamın dibisin diyerek paylaşmış:) ben de ondan gördüm:)

IMG_6998.PNG

* keşke evden çıkmayıp sezonun hiçbir yarışına katılmasan seni darkafalı bencil moron

Milan - San Remo'ya kimler katılacak, bilen var mı?

@Murat A daha açıklanmadı ama kafadan Cancellara, Matthews, Sagan, Nibali, Avermaet, Bouhani, Kristoff, Hagen, Gaviria, Stybar, Ulissi, Dumoulin, Geraint Thomas ve Van Marcke gibi isimleri sayabiliriz :harika::harika:

@taner07
Bu isimlerin hepsi katılırsa dadından yenmez :)
300 km, o la la... Tek sorun her zamanki gibi tv yayını.
Şu yarışı başından verecek bir İtalyan kanalı bulmak lazım.
Europort sonunu verir sadece...

@Murat A Milan - Sanremo bir monument olduğu için yayın çok kısa olmaz. Şimdi yayın programına baktım yaklaşık 3 saatlik yayın görünüyor. Öncesinde başka bir canlı yayın olmadığı için bu yayın süresi kesin gibi. (link)

@Kazuya şimdi Tony Martin de öteki sporcular haksız adam sonuçta genel klasmanci ve genel klasman için yokusçu özellikli olmak zorunda ki bisiklet sporu var olduğundan beri yokuşlar, TT ve sprint olur fakat sonucu dağlar belirler. Neden Milano San remo ya sprinterler daha çok katılıyor, yada Ardenne klasiklerine yokusçular katılıyor çünkü yarışın kişiliği o şekilde. Büyük turlara dağları koymazlarsa nibali,Contador,Froome neden katılsın ki. Nibali yarış seçecek kadar ayrıcalığı olan bir sporcu diğerleri takım ne derse yapmak zorunda. Nibali 2014 TdF sonrası performans azalması var o ayrı konu. Çok saçma bir tweet atmışlar.

bu yarışların başından itibaren kamera çekimleri oluyor ama ortalarına doğru canlı yayına geçiliyor diye biliyorum? eğer doğru biliyorsam şöyle bir şey yapılabilir ;
tv yayın saatine kadar organizasyon kameralardan çekilenleri online olarak yayınlar ve işi biraz abartıp bütün kameralara aynı anda erişim bile sağlayabilir ( hayallere bak) böyle olursa spikersiz dahi çok daha güzel olur bence.
eğer yanlış biliyorsam ve kameralar yalnızca tv yayını zamanı olaya dahil oluyorsa bir şey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri