Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Gianluca Brambilla'ya üzülmedim desem yalan olur; bu adamı çok seviyorum ya hani derler ya parasının hakkını veriyor aynen öyle...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Scudo
@taner07

Gerçekten öyle arkadaki 3'lü hiç bir şey yapmayınca ben kesin aldı dedim ama Cancellera'nın her zaman söylecek son bir sözü oluyor.

Cancellara son 500m'yi müthiş tırmandı. Çok güzel bir yarış oldu.

Bir büyük klasik kazanırsa Paris-roubaix yada Ronde siz o zaman görün Fabian i ,2013 yılında klasik dublesi yapmadan önce de sakatlıktan çıkıp ertesi sene Strade- Bianche yi kazanmıştı.

Eurosport yayınları zaman geçtikçe sorunlu mu olmaya başlıyor anlayamadım.
Yarış bitti direk reklam, ardından direk maç yayını. Spiker son sözlerini bile edemedi, hatta bir kaç saniye hem reklam hem de spikerin sesi duyulmaya başladı. Böyle profesyonel bir kanalın böyle hatalar yapması inanılmaz kötü.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Zafer KAPLAN Bundesliga yayınını aldıktan sonra böyle problemler çok görmeye başladık, bütün hafta yayınladıkları yarışın kraliçe etabını yayınlamadılar geçenlerde...

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@Zafer KAPLAN bundes Liga ortalığı çok karıştırdı üstüne birde MLS geldi , Eurosport 2 ,Hd yayına geçmese vallahi izlenmezdi bu sezon.

Bir Ronde daha ve Mr. Flanders olup emekli olur Cancellara.

Diger konuya yazdim ama burda daha rahat yazabilirim herkes izlemis;)

Son 500 de arap ati gibi nasil geldi ya inanamadim. Tecrube konustu resmen.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa spiker yarış sırasında, bu yayından sonra Cancellara özel programı yayınlacak demedi mi? Direk maça geçtiler sonra bir ara yayınlayacaklar arada kaynayıp gidecek...

@MehmetAliB. Jasper Stuyven doldurabilir mi yerini acaba...???
Geçen ki yarışı çok güzel bitirdi çünkü:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Yayın tekrarı Eurosport 1 de başladı. Zaten Cancellara emekli olunca sportif direktör olarak takımda kalır belki 1-2 sene sonra olur ama birileri taktik uzmanı olarak takımda görev verirler.

Ya neden bilmiyorum ama bi turlu kanim isinmadi su cancellara abiye. Herkesin sürekli favori göstermesinden dolayi sanirim :) bugun brambilla kazansin istedim. Cancellarada bi sogukluk var gibi geliyo. Tamam bi sagan olmasini beklemiyoruz ama daha sempatik olabilir diye dusunuyorum :( spartacus severler beni linc etmesin :)

@Ahmet Onur Çakmak ben de normalde favorileri sevmem hep ezileni tutarım ama Cancelları'nın haldır haldır gidişlerinin tadını hiçbir şey vermiyor tabi Contador hariç :komik::komik: Cancellara zaten soğuk, ağır abi karakterli bir adam; Sagan gibi şebek değil (ouvvvv) :harika::harika:

@Emre Yönlüer
Çok iyi tespit. Stuyven tek günlük yarışlarda usta görünen genç bir yetenek. Vücut biçiminden bisiklet seçimine kadar Cancellara'ya benziyor. Reis gidince önü de açılacak... Yalnız onun gibi olabilmesi için genel klasman, sprint, zamana karşı vs bir alanda daha uzmanlaşması gerekiyor.

Şöyle bir gerçek var. Cancellara'nın ulaştığı sürdürülebilir güç bizim gibi fanilerin ancak hayallerinde ulaşabileceği, dünyada pek az insanda oluşabilecek bir güç. Bir fırın ekmek değil, ekmek fabrikasını yesek yine olmaz:D HC kategoride bacak var adamda. Stuyven onlardan biri mi bilemiyorum. Tom Boonen diyorum...

@MehmetAliB. Belki Isviçre çikolatasi yersek olabilir Boonen sprinter , Fabian TT özellikli iki klasikçi ve zaten klasik kazanmak için bu iki özellikte ortalama üstü olması gerekiyor ki Fabian bile kötü sprinter değildir klasikciler arasında.

pist yarışları neden hiç ilgi çekmiyor bu forumda

Geri