Geçen hafta sonu tadına baktığımız Belçika başlangıç klasikleri sonrası daha yeni bir yarış olmasına rağmen popülaritesi çok hızlı artan Strade- Bianche yarışı bugün yapılacak. Eşsiz Toscana manzarası için 15.15 de Euosport 2 de
Stade-Bianche'de Cancellara,Stybar, Peter Sagan,Nibali,Van Avarmaet,Daniel Oss,Valverde,Robert Gesink,Kwiatkowski,Kennaug,Stijn Devolder gibi manyak bir yarış kadrosu var. 10 tane topral yolun geçileği yarış bu açıdan ile tek olma özelliğini taşıyor. Geçen sene son metreleri nefes kesen bir yarış olmuştu hatırlarsanız. Rota şu şekilde,bitiş Siena şehir meydanında. 57584 dosyayı görüntüle 57585 dosyayı görüntüle
Bende kaydettim Ben aslında pazar diye biliyordum çünkü genelde klasikler pazar yapılır ama bugünmüş iyi oldu. Katılsaydı Gilbert alır derdim ama Van Avarmeat alır diyorum belki de sürprizci Stybar unvanını koruyabilir.
Yayınını süresi kısa değil mi arkadaşlar ? 1 saat 15 dakika süresi var.
Cancellara bu grupta son tırmanışta en talihsiz adam gibi gözüküyor, o kadar dik bir yokuşu çıkarken diğer yarışçılarla karşılaştırınca yanında fazladan bir 10 kg taşıyor
Greg v. Avarmeat geliyor arkalardan. Gerçekten hem öndeki 4'lü hem arkadaki takip grubundaki herkes yarışın favorisi nerdeyse. Valverde veya Avarmeat'ın kazanmasını istiyorum ben.
@Hasan Saylık Şu bisiklet yarışlarını da Eurosport 1 e koysalar ne guzel olacak....
Uyduruk şeyleri koyuyolar Eurosport 1 e bisiklet yarışını izleyemiyoruz...