Scudo Sports

2015 Eylül bisiklet tavsiyesi

@Emresildir fiyatlar düşmez aksine artacak donanım düşüre düşüre bir hal oldular zaten bikaç yıldır.. bence al bu aralar yani eylül ekim tam zamanıdır, bisiklet almanın en avantajlı olduğu aylardır. Alacaksan da ön maşa sabit olsun yok amortisörlü almak istiyorum dersen de zoom marka amortisörlü bir bisiklet alma rst marka olsun veya suntour olsun ama benden sana tavsiye sabit maşa olsun..

mosso da zaten %10 indirim yapar

Scudo
Arkadaşlar aşağı yukarı 600-800 Tl bütçem var.
Dağ bisikleti almak istiyorum.
İstanbul'da oturduğum için model sorun olmaz.
800 u geçmesini istemiyorum.
Salcano olursa net %15 indirim var belki daha fazla bile olabilir.
Neler önerirsiniz ?
İstediğim özellikler genel olarak ;
1- Hidrolik Disk Fren
2- Kilitlenebilir maşa
3- 26 Olsun daha büyüğü büyük gelir.
Bu fiyata alabileceğim bisikletleri yazabilirseniz iyi olur.
Lütfen Yardımcı Olun.

Arkadaşlar
Salcano Astro 26 HD almaya karar verdim iyimidir ?

Donanım daha iyi
Ama sen dağ bisikleti konusunda kararlı misin
Geçen hafta ben Astro kiraladım arkadaş benim carraro yu aldı (o 28 jant aynakol 48 diş şehir bisikleti 804 elite)
Onda aynakol 2 de iken, ben son vites de arkadaşa zor yetiştim asfaltta
Ama arazide daha avantajlı

@dr_mrh
Aslında pek emin değilim ama ben araziyede gireceğim arazi bisikleti ile şehirde sürülür ama şehir bisikleti ile dağda sürülmez mantığıyla yürüdüm yani öyle düşünüyorum.

@Emresildir sedona 410 benimki. salcano ya da carraro ikilemin varsa carraro daha ağır basar ama mossonun da kadrosu çok iyi.

@poet Marka konusunda kararsızım ama işte bütçe de kısıtlı o0lduğuna salcano cu abide net %15 indirim yapacağı için salcano düşünüyorum. Sizce hangisi ?
Salcano astro 26 HD düşünüyorum.

600-800 Tl var mtb almak istiyorum.
Salcaqno net %15 indirm yapıyor
Hangi model önerirsiniz ? 800 ü geçmesin...

Forumda geçirdiğim günlerden öğrendiğim kadarıyla isteklerinizi söylemeniz gerekiyor. Fren sisteminizi nasıl istersiniz; v-fren mi, hidrolik mi? Vites sisteminiz kaçlık olsun? Amortisörden sıkıntı olsun istemiyorum, diye bir arzunuz var mıdır? Farklı özelliklere ve sizin arzuladıklarınıza uyumlu olmalı alacağınız bisiklet. Ayrıca bisiklet almakla kalmıyor. Aydınlatma gibi elemanlara da ufak bir miktar ayırmanızı tavsiye ederim. Tecrübeli forum sakinlerine işi bırakmaktan başka pek de yapabileceğim bir şeyim yok açıkçası :)

Ha ayrıyeten forumda arama yerini kullanarak daha fazla bilgiye erişebilirsiniz. Geçmişte sorulan soru çok bu konuda, bildiğim kadarıyla...

@alifurkan390
Bütçemin ekipmanları vs. çıktığımda 800 Tl kaldı zatten

@Emresildir Şu an özür diliyorum, internetin azizliğine uğradım açıkçası. Daha demin yorumu yaptığımda bu konuya sadece bir kişi mesaj yollamıştı. Kimse mesaj atmadığı için ve özellikleri belirtmediğiniz için yorum yazdım. Ama benden önce zaten bunları yazmışsınız. İlginç bir durum...

@alifurkan390
Olabilir sorun yok ;) peki tavsiye edebileceginiz model var mi ?

@Emresildir
Benim şahsen aklımda olan modeller biraz bütçenizi aşıyor. Sedona 710 ve Carraro CRP 700 bana hoş geliyorlar. Bütçenizi aşabilirseniz ya da daha düşük fiyata bulabilirseniz... Kafa karıştırmak istemem sadece şöyle içimdekileri söyleyeyim dedim, aklınızda bulunsun :)

@alifurkan390
İyi diyorsun güzel diyorsunda bütçeyi aşıyor. Bakalım artırıp artıramayacağım bu gün belli olacak :) Teşekkürler

@Emresildir
Hayırlısı bakalım; hidrolikte ısrarcı olmamanın güzel olacağı kanaatindeyim. Yine de tercih sizin :)

@alifurkan390
Israrcı değilim zatende kilitlemeli maşa bile bütçeye uc uca geliyor

Geri