Scudo Sports

2015 Eylül bisiklet tavsiyesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Arkadaşlar şuan bir bisikletim var ancak baya eski küçükken sirkeciden almıştık hatırlıyorum. Şimdi yeni bisiklet almaya karar verdim. 600-800 Tl bütçem var ikinci el düşünmüyorum ama kaliteli bir bisiklet olsun istiyorum ama şuan dolar çok yüksek (Sedona 2,40) a sabitlemiş olsa bile o bile çok pahalı.Bisiklet piyasası ucuzladığında bu sene içinde almak istiyorum.Salcanocu tanıdık var net %15 indirim yapıyor. Bende onu düşündüm ng450 29 hd modeli 800 Tl ye geliyor indirimle birlikte sizin başka önerebileceğiniz model varmı ? Ve de uzun süredir böyle bir konu yok forumda gördüğüm kadarı ile. Not ben bu bisikleti uzun yıllar kullanacağım. Kaliteli bir şey olsun istiyorum. Lütfen yardımcı olun.Bu arada kadro boyu hakkında bilgi verirmisiniz ?

Scudo
Şehir içi için sedona 410 çok ideal duruyor Salcano da şehir bisikleti serisinden bir model bakın bence
Asfalt dışına çok çıkılmıyor asfaltta da mtb yoruyor hafif arazi de şehir bisikleti de biraz idare ediyor
tabi köy de falan oturuyorsanız ya da araba arkasına atar götürür sürerim derseniz bilemem

• Beğen
Tepkiler: poet
Nerde kullanıcaksın. Dağ kır bayır arazi toz toprak gezerim dersen dağ bisikleti alıcaksın yoksa şehir bisikleti. Yol bisikleti ise bizim tabirimiz ile yarış bisikleti.

Bİsikleti Hem dağ tepe hemde şehir içi kullanacağım ama dağ kır dere tepe daha çok. Bu arada sana bir sorum daha olacak bisiklet hd fren olduğu için çıkarıp yol lastiği takmak zor mudur ? yani hidrolik disk gövdeyemi başlı yoksa tekere mi yani kolayca çıkarıp değiştirebiklirimiyim ?

@Emresildir
Ben o kadar pro değilim arkadaş
Dağ Bisikleti şehirde yani asfalta yorar diyorlar bilmiyorum. Tercih senin

@Taxonera
Yoracağını biliyorum ama o kadar çok yol gitmeyeceğim yani 10 km geçmez şehir içi ama işte o teker değiştirme konusunda kararsız kaldım.

@Aytekin Akkaya
1- Dikkat çekmek
2- Bir an önce almam gerekiyor ve de ayrıca şuan %15 indirim yaptıracak olan salcanocu arkadaşın yanındayım.

@Emresildir
Ön teker değiştirmek kolay gibi duruyor ama arka zor gibi

Ustalar daha iyi bilir

Ve sen bu saatte forum fazla aktif değil acil olmaz.

İndirim sözünü al yarın sabah alırsın olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
@Taxonera
Sözü alırız almasına ama işte ben yinede işi daha da sağlama bağlamak istiyorum. Bu arada acil yazısının bu kadar dikkat çekeceğini bilseydim yazmazdım şimdi kaldırabilirsem kaldırayım. Bu arada teşekkürler ben sözü alayım ilerleyen saatlerde her halde daha çok cevap gelecektir ayrıca başka bir bisiklet önerirmisiniz ?

10km yapacaksan teker falan değişme hiç. Yeterince akıcı gider senin için. ama 50km üstü yollar için dişlik lastik yorabilir, kondisyon da çok önemli tabi. Ne durumdasınız bilemeyeceğim için yorum yapamam net olarak.

• Beğen
@Wessaur kondisyon olarak gayet kötü bir bisiklet ile çift amortüsörlü gayet kötü bir bisiklet ile şehir içi (Dur kalklar ile) 30 Km gittim bazı yerlerde akıcıydı kondisyonum bu kadar.

KONU İPTAL KONU BURAYA TAŞINMIİTIR !
BİSİKLET SEÇİM ?

@Emresildir
Şimdi yeni bir bisiklet alacağım (DAĞ BİSİKLETİ) bekleyip 2016 model mi alayım yoksa piyasalar biraz daha bekleyince ucuzlar diyolar. Bekleyip 2016 dan önce mi alayım ? 2015
Not : Salcano alırsam liste fiyatı üzerinden en az net %15 indirim var ama bunun yanında sedona doları 2,40 a sabitlemiş gerçi o bile benim bütçemi aşıyor. Sizce hangisi daha mantıklı ? ikiside
Kaliteli bir alet olsun istiyorum çünkü uzun yıllar kullanacağım.
Aklımda Salcano Ng450 hd var
Başka önerebileceğiniz marka model var mı ? yok
Bu arada az çok prof. ilk bisikletim olacak tavsiyeleriniz nelerdir ? temiz kullan, iyi bak
Birde bu asfalt kullanımda lastik değişim meselesi varya hidrolik disk olduğu için sorun yaşarmıyım ? sanmam
Gerçi şehir içi asfalt kullanım içinse ekstra bir jant ve lastik alıp kolayca tak çıkar yapmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmüdür ? mümkün
Detaylı Bilgi verirseniz çok iyi olur teşekkürler.
İyi pedallamalar

• Beğen
@r.ezk
TEŞEKKÜR EDERİM @r.ezk en iyi seçenek şimdilik ng450 duruyor. Başka hiç model yokmu aklınızda 600-800 civarı ?

Bianchi rcx 230 öneririm ben nakit aldım 800 e maşa kilitlenir 24 vites altus hd öneririm ng450 hd almayı düşünüyodum bende sonra Vazgeçtim maşası kilitlenmiyor diye biliyorum çok etkili bir faktör alın gitsin rcx230 u :):harika:

@ihlasbisan1990
Ürün liste fiyatı 954 Bakalım bisikletçilerde daha uygun varmı ama şöyle bir durum var eğer salcano alırsam %15 net indirim olacak o yüzden salcano başka modellerine de bakacağım ayrıca rcx 250 yide araştıracağım.

@Emresildir şehir içinde ve asfaltta kullanacaksın madem. city sport ve city fun modellerine bak bence.

@Wessaur Çoğunlukla dağda bayırda ama ara sırada böyle gezi deyim yada gruplar ile turlara katılma niyetim var bu yüzden asfalt lastigi düşünüyorum. Şehir bisikleti dağa olmaz ama dağ bisikleti şehre olur diye düşünüyorum yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

canlı görürsen sormana gerek kalmaz ki..
sedona ile salcanoyu yan yana koy soru sormana bile gerek kalmaz :)
salcano alana kadar en azından mosso ya bak sedona alamıyorsan..

1 konu daha açarsanız belki aradığınızı tam olarak bulabilirsiniz.

@poet
Salcano da %15 net indirim için biraz zorladım ama şimdi bir de mosso ya bakayım birazda 1-2 ay içinde almak istiyorum fiyatlar düşer diğe umuyorum birde sence 2016 mı alayım 2015 mi ? Çok fazla bütçem yok

Geri