Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
@famousol35
söz vermiş olmayayım tabi , güzel yer tutup bir kaç tane suluk almaya çalışacağım ama alabilirsem.

@Battuta
9.45'de yayın başlıyormuş sanırım

resimde sol yan tarafa bir hortum girdiği görülüyor. Bu, akciğerlere kaburgası battığı için akciğer zarının yırtıldığını gösteriyor. Bundan 7-8 yıl önce ben de sörf yaparken çok süratliyken oldukça sert şekilde suya ve borda çarpmıştım ve akciğer zarım yırtılmıştı. Böyle bir yırtık olduğunda nefes almak imkansızlaşır müdahale edilmezse oksijen alamadığınızdan morarmaya başlarsınız.( Daha doğrusu siz nefes alırsınız ama aldığınız nefes ciğerinizine dolmadığı için yırtıktan kaçar) Nefes aldığınızda nargile gibi fokurtu sesi duyarsınız(iğrenç bir his). 15 gün hastane süreci ve 3 ay darbelerden kendini sakınmakla geçirdim bunu. İnşallah çabuk atlatır.Bir sporcunun başına böyle bir şey gelmesi takımı ve kendisi adına gerçekten çok üzücü. Büyük geçmiş olsun

@anıl şentürkk
teşekkür ederim

@Enginkale
hemotoraks arkadaşlar travmaya bağlı göğüs tüpü ile düzelecektir inşallah

@Melih Çolak

İstanbul etabını nerede izleyeceksiniz?
Bununla ilgili bir konu açıldı mı?
Çatladıkapı'da izlemeyi düşünüyoruz ama ulaşım çok sıkıntı

arkadaşlar biten etapları banttan, internetten nereden seyredebilirim.
işten güçten bakamadım hiç.
izmir etabınıda finiş görmek için izleyemedim. youtube u kurcalıyorum ama birşey bulamadım lütfen yardım

Dirsek atma isini bilmiyordum. Gecmis olsun. Umarim sekel kalmadan hizlica iyilesir...

Yarış tam olarak nerde bitecek? Caddebostan değil mi?

Acil cevap olursa çok iyi olur ya

sultanahmet de bu sene yarış..

yürosıport yayın başladı

iyi seyirler

7. Etap Karşıyaka Finish anı,

Resim kalitesinin kusuruna bakmayın cep telefonumla çektim ancak Mark Cavendish 'in yüzündeki hırs görülüyor. Bu sene canlı izlemeyi çok istemiştim yaklaşık 2.5 saat önce finis noktasının yanında yerimi aldım bu süre zarfında çok güzel insanlarla sohbet etme şansıda buldum.

https://i.hizliresim.com/j5j1jJ.png

Cevap yok mu arkadaşlar? Yoldayım yanlış yere Gitmeyim istiyorum

Hayatımın on yılının gectigi istanbulun gezmekten en cok keyif aldığım Eminönü nden gectiler şimdi. ..az sonrasında da fatif Bozdoğan kemerinden.☺

Eurosport 2 veriyormus bir de trt sport ...araya araya buldum sonunda. ..

Ekiplerin elinde iç lastik kalmayacak bu gidişle. Araçların içinde eminim harıl harıl lastik değiştiriyorlar.

welcome to istanbul : lastikler teker teker patlıyor :D

cüneyt kazokoğlu ağzına sağlık çok güzel konuştu

sürekli aynı yerlerin geçilmesi hoş değil bana kalır ise bir etap için. siz ne düşünüyorsunuz

duvara yanaştılar yine.. time for çiş :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri