Scudo Sports

2015 Carraro Flexi 103

hidromek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.074
İsim
Vedat S
Bisiklet
Carraro
Kadro Model/Tip
Carraro Flexi 103
Bisiklet Marka
Carraro
Maşa
Sabit düz maşa
Bisiklet Model
2015
Kadro Boyu (inç/cm)
Katlanır
Ön Aktarıcı
yok
Jant Boyu
20 Jant
Arka Aktarıcı
Göbekten Vites Nexus 8
Aynakol
42
Fren Sistemi
V Fren
Ön Fren
Ön V fren
Türü
Amortisörsüz
Çekiş Sistemi
1 x 8
Arka Fren
V fren+Kontra sistem var
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Vites Kolları
Shimano nexus SL-C60008S
Ruble
21
Zincir
Fabrikasyon
Gidon
Fabrikasyon
Gidon Boğazı
Fabrikasyon
Sele
Selle Royal Gel sky
Sele Borusu
Fabrikasyon
Jant Seti
20'' Çift kat Aliminyum
Lastikler
20'' x 1.75 CST
Ağırlık
16 kg
Materyal
Alüminyum
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Avrupa)
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
5000
Kullanım Süresi
1000 km
Durumu
İkinci El
İletişim
0533 592 24 32
2015 Carraro Flexi 103 satılıktır Bisiklete Nexus 8 vites sistemi takılmıştır bisikleti toplamda 1000 km kadar sürdüm Maalesef pandemi süreci başladığından beri hiç kullanamadım bisiklet neredeyse sıfır kondüsyondadır hiçbir şekilde düşme veya kaza geçirilmemiştir sadece ön maşa yanlarıda katlama ve taşıma dan kaynaklı çizilmeler bulunmaktadır vites sistemi Nexus 8 kontra frenli göbekten vites sistemidir son derece sağlıklı çalışmaktadır.Bisikletin orjinalinde gelen ön ve arka V fren sistemi çalışır halde durmaktadır Ön jant dinamolu göbektir ön ve arka farlar çalışmaktadır.Bisikletle beraber Vaude Silkroad marka bagaj çantası Sigma BC 1212 km saati xlc el pompası bir adet Decatlondan alınmış Ayak pompası ,bisiklet kilidi, Zincir yağı,bir çift Shimano fren papucu, bir adet iç lastik .hiç kullanılmamış yama seti lastik sökme için levye setleri , Akort anahtarı decatlondan alınmış Bell Marka kask ,Alyan anahtar seti ve yedek olsun diye aldığım bir adet orjinal ön far ve Arka far verilecektir Lütfen takas teklif etmeyiniz çünkü zamansızlıktan dolayı mevcut bisikletimi satışa çıkardım

Dosyalar

• DSC_0834 (3).JPG
    DSC_0834 (3).JPG
    147 KB · Okunma: 128
  • DSC_0835 (2).JPG
    DSC_0835 (2).JPG
    202,2 KB · Okunma: 125
  • DSC_0836 (3).JPG
    DSC_0836 (3).JPG
    202,6 KB · Okunma: 114
  • DSC_0839 (3).JPG
    DSC_0839 (3).JPG
    156,7 KB · Okunma: 111
  • DSC_0841 (2).JPG
    DSC_0841 (2).JPG
    136,2 KB · Okunma: 95
  • DSC_0843 (2).JPG
    DSC_0843 (2).JPG
    139,3 KB · Okunma: 82
  • DSC_0845 (2).JPG
    DSC_0845 (2).JPG
    85,2 KB · Okunma: 72
  • DSC_0847 (3).JPG
    DSC_0847 (3).JPG
    139,5 KB · Okunma: 54
Scudo
Bu fiyata bu donanımdaki bisiklet gözü kapalı alınır. Carraro+Nexus8+Dinamo+Bagaj bir katlanır rüyası. Satmanıza ayrıca üzüldüm, hayırlısı olsun.

Fiyat oldukça yüksek geldi açıkcası bana. Son fiyat ne olur?

Carraro nexus 7 li modeli en ucuz yerde 6700 tl civarı benim bisikletim Nexus 8 li ayrıca bisikletle beraber bir çok parça veriyorum o yüzden fiyat gayet makul

Bilgi olması için; ben kendim yurtdışından dinamolu ön jant almak istediğimde fiyat, şu anda sadece dinamolu ön jant için 2500TL'den başlıyor. Kargo ve gümrük hariç. Bundan 1.5yıl önce nexus 8 göbeği(sadece göbek) 1000TL civarına almıştım. Dolayısıyla fiyatı bu makine için çok makul. Nexus 8'in vites aralığı 21 vitese yakın olup, kaç katlanırda 21 vites var.

Bilgi olması için; ben kendim yurtdışından dinamolu ön jant almak istediğimde fiyat, şu anda sadece dinamolu ön jant için 2500TL'den başlıyor. Kargo ve gümrük hariç.

Bisiklet bence de güzel ama dinamolu göbek ((link)) ve telleri (en fazla 100 TL) alıp örmek ya da100 TL'ye ördürmek epey daha hesaplı olmaz mı?

Bisiklet bence de güzel ama dinamolu göbek ((link)) ve telleri (en fazla 100 TL) alıp örmek ya da100 TL'ye ördürmek epey daha hesaplı olmaz mı?
Olabilir ancak tel, çember ve göbek konusuna istediğiniz belli parçalar varsa iş değişiyor. Birde örmeyi 100TL'ye yapan yer halen var mı? (link)
Göbek olarak SON değil SP PV 8 istemekteyim, ancak gerisi linkteki dinamo jant ile aynı.

Olabilir ancak tel, çember ve göbek konusuna istediğiniz belli parçalar varsa iş değişiyor. Birde örmeyi 100TL'ye yapan yer halen var mı? (link)
Göbek olarak SON değil SP PV 8 istemekteyim, ancak gerisi linkteki dinamo jant ile aynı.

Örme işini Karşıyaka/İzmir'de işçiliğini pahalı bulduğum BroBike 100 TL'ye yapıyor. Başka yerlerde 200'e yapsalar da hala hesaplı. 1000 liraya falan da yapan yoktur sanırım.
Bu bisiklet ve üstündeki dinamolu göbek ile linkteki göbek ve 26 jantın ilişkisini anlayamadım ama önemli de değil. Ben sadece katlanır bisiklete sadece ön arka lamba için dinamo takmak yerine yurtdışından komple teker getirmeyi anlamlandıramadığım için sormak istedim. Yoksa ilanlara yorum yapıp kalabalık yaratmak hiç adetim değildir. Satana da alana da hayırlı olsun.

Bisikleti satmaktan vazgeçtim moderatör arkadaş başlığı silebilir yada kapatabilir

Geri