Scudo Sports

2015 Cannondale Supersix Evo HI-MOD Team Edition

Scudo
Sanırım videoyu pc de resmen bekleyerek Türkiye'de ilk görenlerden biriydim @ALİ :)

bisiklet süper görünüyor yalnız campagnolo set record carbon 2x10 kullanan biri olarak söyleyebilirimki
shimano abes kaçmış bisiklete sadece aynakol hariç grup set iç açıcı deyil süper record eps tavsiye ederim kulllananlar bilir :harika:

@sewko123
Merhaba, yorumunuza saygı duyuyorum tabi ki ama bisikletteki set Duraace 9000, Shimano'nun Campy'nin Super Record serisi muadili olan en iyi setlerinden. Campy de çok iyi bir settir tabi ki ama şahsi tercihim Shimano yönünde, oldukça da memnunum. Ayrıca Campy Super Record'un EPS serisi normal serisi kadar tutulmadı. Campagnolo'yu tercih etmememin en önemli sebebi fren sistemini hiç beğenmemem. Yoksa tercih etmem gerekseydi Super Record'un EPS olmayan düz versiyonunu tercih ederdim. Shimano'nun 9000 serisini kullanırsanız tekrar görüşünüzü almak isterim. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Gökhan kocatepe
Cannondale üst seri yol bisikletlerinde kabloları görüntü olsun diye içeriden vermez. Hatta kablonun içeriden olması sorun durumunda dezavantajlıdır. Ben böyle kadro yaparım işinize gelirse der ve her sene de oldukça fazla adette satar :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
Gerçekten harika, hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
@Baki KAYAN

Cannondale de 1-2 sene içinde kablosuz bisiklet yapma yolunda gider diye düşünüyorum :D

• Beğen
Gerçekten harika görünüyor.
Güzel sürüşler dilerim.

• Beğen
Çok güzel bir bisiklet gerçekten. Bende bir ara supersix kullandım yarışlarda , eski günlerimi hatırladım şimdi..:(
Güzel günlerde kullanın

Bisiklet harika, foto çekimleri de harika:). Fotoğraf makinası da bisiklet kadar kaliteli olmalı. güle güle, kazasız sürüşler dilerim.

Geri