Scudo Sports

2015 Amgen Tour of California (2.HC)

Bugünkü etap Eurosport yayın akışında 14.34 diye görünüyor doğruluğu nedir ?

• Beğen
Tepkiler: H.Nadir
Scudo
Hahahahahah kaderimizde Sagan'ın TT kazandığını görmek de varmış, vay be :D

@The Lost41 o Giro :)

Julian Alaphilippe, şu 3-4 aya o kadar çok başarı sıkıştırdı ki inanılmaz, kraliçe etabı aldı ve turu da kazandı. Benim Californiya'dan gözlemlerim şöyle oldu;

- Mark Cavendish çok formda.
- Peter Sagan çok formda.
- Julian Alaphilippe'i TDF'ye getirmezlerse ayıp olur.
- Robert Gesink ve Ten Dam çok formsuz.

Oleg Tinkoff'un motivasyon metodu işe yarıyor galiba :) Sagan ciğerlerini parçalarcasına çıktı son bölümü. Mark Cavendish'inde mevcut sprinterler arasında Kittel hariç diğerleri karşısındaki bariz üstünlüğü devam ediyor. Keşke Kittel Tdf'ye sağlıklı ve formda gelebilsede ikilinin rekabetini keyif alarak izleyebilsek.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Eğer yanılmıyorsam bugünkü etapta zaman bonusları var diye biliyorum yani GC şampiyonu halen belli değil. Dünkü etapla birlikte Sagan ve Alaphillipe de büyük yeteneklerini bir kez daha göstermiş oldular..

@Özgür R dünkü etapta zaman bonusu var sanıyordum ben yokmuş, şimdi dediğin gibi baktım fark 2 saniye; ben 12 saniye sanıyordum. O zaman Sagan 3. bile olsa şampiyon olabilir hala, ilginç acaba neden dağ etabında zaman bonusu yoktu?

• Beğen
@taner07

Bende ilk başta öyle sandım sonra haberlere bakarken farkettim. Hatta birisi de demiş ki Cavendish bugün lead out olabilir Alaphilippe için :)

@Özgür R Bence Mark yine etaba gider ama Alaphlippe de peşine takılıp gitmeye çalışacaktır, çocuk sprinter olmasa da atabiliyor, deneyecektir, durumu kabulleneceğini sanmıyorum :)

• Beğen
Cav etabı aldı ama 3. Sagan mı oldu Farrar mı oldu hala belli değil, Alaphilippe de sevindi, Sagan da seviniyor çok acayip...

upload_2015-5-17_21-34-34.png

Abovvv fotofinişle Sagan aldı çok acayip ya!!

upload_2015-5-17_21-37-10.png

• Beğen
Böylece haftalık bir turun kazananını foto-finiş ile belirlendiği bir yarış izlemiş olduk:) İnanılmaz bir mücadele oldu..Tebrikler Peter Sagan:):harika:

Takım arkadaşlarından da hemen destek gelmiş doğal olarak.:)

https://pbs.twimg.com/media/CFOnS40UMAEch7C.jpg:large

Sagan ya. Nerde ne yapacagi belli degil. Harbiden kendine wolverine dedigi kadar var. nereye ceksen oraya uzuyor adam. Tirmaniyor, sprint atiyor, klasiklerde yarisiyor. Gercekten yetenek bahsedilmis bir atlet.

Rus patronları şuan da malikanesin de parti veriyordur :) fransa turunun favori takımı tinkoff, etixx takımına da böyle patron lazım :)

Haziran 13-21 Tour de Suisse ' den önce herhangi bir tur var mı?

Geri