Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Scudo
Arjantin'de Tour de San Luis'de kadro iyiymiş. Sagan, Quintana, Nibali, Majka. İki tane sağlam zirve finişi var.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Onur Ali İmren Dün de baya iyi tren yaptılar ama Caleb güçlü gözüktü :)

Bu arada Tour de San Luis'in yayını olacak mı yahu :D

caleb nixe gibi bir şey. Cadel ewans,caleb evan ya da ewans bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Tour Down Under için canlı link bulabilen varmı? Cyclinghub ispanyolca veriyor galiba, ingilizce kabulümdür :)

@Eren D. Sabahın köründeymiş TDU, San Luis'le TDU'yu karıştırmışım :D

Son tırmanışa(ki tırmanış demeye bin şahit lazım) SKY öne bir geldi 5 kişiyle, eyvah eyvah neler yapıyorlar dedik 2 km sonra 1 Allah'ın kulu kalmadı SKY'dan gerçekten şaşırdım :D Son kmler baya güzeldi izleyin derim :harika::harika:

@taner07

Porte son ana kadar getirmiş grubu. Gerrans da muazzam sprint atmış. Bu Rohan Dennis ilerde büyük oynar gibime geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
10 km %7lik bir tırmanışla bitireceğiz ama bu iğrenç yayınla hiç zevk alamıyorum...

1778300-37563350-2560-1440.jpg

Giant-Alpecin takımından 6 bisikletçi İspanya'da kaza geçirmiş. Antreman sırasında araba çarpmış. Dagenkolb'un kolu, Barguil'in bileği kırılmış.

@radomi Eyvahlar olsun ya birinin durumu baya ciddiymiş...

Aman Allahım :krktm: Bisikletlerin haline bak:ytrya:

(link)

Çok kötü ya karşıdan gelen bir araba çarptı sanırım. Hayati bir tehlike olmaması sevindirici, fotoğraf acayip gerçekten.

Degenkolb'un kolu kırılmış.:( İçlerinde en kötü durumda olan o galiba. Bu sene Paris Roubaix'te göremeyebiliriz. Hem sporculuğu, hem beyefendliği güzel adamlardan biri, meslektaşım aynı zamanda. Üzüldüm.

Geri