Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

@Hasan Saylık Disk frenden bahsediyorsanız geçen sene birkaç yarıştı 1-2 sporcu test etti ama 2016 için bütün takımlara izin verildi, büyük ihtimal sponsor baskısıyla büyük çoğunluğu kullanacak ama dediğim gibi şuanda anketler yapılıyor daha çok su akar :harika::harika:

@Hasan Saylık Datça Belediyesi olabilir diyorlar ama bilemiyorum :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Helen ve lealtad
Scudo
@taner07 Datça belediyesi olsa kış antrenmanlarını Datçada yaparlar :)
Ben de öyle duydum her yarışta bir sporcu diye ama tekrar bi araştırma yapmak gerek. Sanırım campagnolo'da disk fren üretmediği için takımlar kullanmayacak böylece diğer takımlarla daha iyi bir kıyaslama şansına sahip olucaz. Belki büyük fark sonucu Campagnolo'da acele disk fren üretimine girecek yada diğer takımlar Astana gibi takımları görüp diskten vazgeçecekler.

'datcha' bizdeki yazlik-kislik gibi az kalinan sezonluk kullanilan ikinci evlere verilen isimmis. La Datcha ise Tinkov reyizin şatolarının adıymış. :)
@Hasan Saylık

(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Tinkoff sanki sponsor isimlerini saklamak amaçlı yapmış yani yeni yıla girmeden diğer isimler silinemiyorsa o zaman her ikisi de gözükmesin diye kamuflaj yapıp tüm markaları daha gizli hale getirmeyi amaçlıyor Tinkoff takımı.
Ayrıca merak ettiğim ise Mapei'nin tekrar bisiklet sporuna dönerek Trek takımına sponsor olması ile Mapei markasının takımının renklerine ne kadar etki edebilecek olması . Mapei Eskiden Quick step ile sponsor iken hatırlarsınız o efsane takımın renkleri boya paleti gibiydi zaten Mapei de bir boya markası ve o forma çok efsane olmuştu. Fabian Cancellara için ise ilk Pro takımının sponsoru ile son sezonunun sponsorunun aynı olması ilginç bir kariyer noktası olacak.46318 dosyayı görüntüle

(link)

Pozzato Southeast'le iki yıllık imzalamış. Göremeyeceğiz onu Fransa'da. :) Giro'ya katılma şansları var ama.

Ve karşınızda Team Sky,Team Katusha,BMC ve Iam Cycling'in 2016 formaları..

cv8cxpewcaapcdy_670.jpg csm_DENIA_Dec11_7f4782ba51.jpg
IAM-Cycling-2016-3.jpg
unknown_1_670.jpg

Şahsi fikrim ; SKY ve Katusha dışında diğerlerini beğendim. Katusha ve Sky'ın geçen seneki formaları daha iyidi bence.

Dosyalar

• Team-Sky-jersey-2016-peter-kennaugh.jpg
    Team-Sky-jersey-2016-peter-kennaugh.jpg
    105,5 KB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: taner07 ve Kazuya
@Hasan Saylık Campagnolo 2016 sezonu için disk frenlerin hazır olacağını açıkladı bir süre önce. 1 yıl önce falan disk frenle ilgili patent almışlar zaten.

@Tolga Çelebi kesinlikle Sky forması aşırı basit olmuş , tayttaki Rapha yazısı bile klasik bir font iken şimdi sıradan bir yazı tipi olmuş çok basit durmuş.
Trek takımı da yeni formasını tanıttı. Yeni sponsor renklere etki etmemiş sadece Segafredo markası alt kısımda kendine yer bulmuş ve takım ismi de Trek Segafredo olmuş, bi ara dedikodu olarak İtalyan sponsor Nibali'yi istiyor diye duymuştuk fakat gelecek seneye kaldığını düşünüyorum, Cancellara emekli olması sonrası oluşan maaş artığını Nibali ile tamamlayabililer, fakat Hejhedal, Mollema ve Nibali 3 isim de aynı takıma fazla gelir diye düşünüyorum. Mecburen Mollema yada performansa göre Hejhedal takımdan ayrılmak zorunda kalabilir tabi hepsi tahmin ve dedikodu.46842 dosyayı görüntüle

Evet Cancellara kariyerinde giymediği tek büyük tur mayosu Giro pembe mayosu. Eğer Tony Martin gelmezse ki gelmez,ilk Prolog ile pembe mayoyu giymesi büyük ihtimal, tabi Tom Doumalin, Alex Dowsett gibi genç bir TT uzmanı çıkıp önüne taş koymazsa.
Paris_Nice geçen sene yağmurdan ötürü bence en güzel yarıştı diyebilirm, rotası ile de gerçekten çok güzel bir yarış olmuştu. Tony Gallopin'in son ana kadar olan çabası ve TT etabında yetmeyişi ile yarışı kaybedişi Richi Porte'un yarışı kazanması kadar güzel bir ayrıntı idi. Yine Mart ayında ve soğuk zamanlarda belki karların da olacağı bir Paris-Nice izlemek gerçekten güzel olacak.

@Kazuya Zaten en çok seyirci çeken etaplar belli Mont Ventoux, Galibier, Tourmalit, (link)lpe dHuez,Paris, vs,,, Bu yerler varken en sıradan ilk 3 etabı çok büyük gelir ile satmak çok mantıklı , tek isteğim petrol ülkelerine yada Çin'e Tour'un gitmemesi.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/csm_denia_dec11_7f4782ba51-jpg.46809/

oldum olası sevdim siyah kırmızı ve beyaz tabi

Cyclingtorrents sitesinde indirmeler karşılıksız hale getirilmiş, siteyi bilenlere duyurulur... İstediğiniz yarışı indirin izleyin :) Ben 2000lerin bütün klasiklerini gömecem :D

2016 için bisikletleri hazırlarken, Movistar mekaniği bir bisikleti gözlerini bağlayıp sıfırdan toplamış.

(link)

http://road.cc/sites/default/files/styles/main_width/public/movistar-blindfold-mechanic-twitter-video-still.jpg?itok=sn73ORHl

Geri