Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Klasiklere aşık oldum olalı Cancellara, Boonen ikilisinin başı beladan kurtulmuyor. Yetti gayri ! Abu Dhabi'de kazan yapan Boonen bu sene de klasikleri kaçırabilir, bir ihtimal ama yetişemeyebilirmiş. Nisana 6 ay kalmasına rağmen doktor yetişmesinin bir ihtimal olduğunu söyledi. O kadar yüksek hızda kaza olmuş ki Boonen kazada bayılıp sonra ne olduğunu hatırlamıyorum demiş. Kazada ise metal parçası yüzüne saplanmış..
Bence Boonen yarış kazanamadığından artık takım baskısını hissediyor, ayrılma endişesi yüzünden ve bu sezonu boş geçirdiği için Abu Dhabi'ye isteksiz geldi ve olan oldu.
(link)

Scudo
@taner07 bu ortalama hız görülmüş bişey mi ya? froome yokuşta niye yüzünü ekşitmeden çıktı diye tartışılcağına bu tartışılsın:)
komple yokuş aşağı olsa bile çok fazla, bu nasıl bir hız ya aklım almadı,
bu hızları forumda en yüksek hızlarınız bölümünde görüyoruz çoğu zaman:)

Kolombiya takımı artık yarışamayacak, Kolombiya Hükümeti desteğini çekmiş. Gerçekten 2015'de rezalet bir sezon geçirmişlerdi, hiç varlık gösteremediler...

Saxo Bank artık bisiklet sporunda yok, sponsorluktan çekiliyorlar. 8 yıl bisiklet takımlarına sponsorluk yapan Danimarka bankası gelecek sezon olmayaack
(link)

@Hasan Saylık

Saxo-TinkOff olarak kalsaydı keşke :) Bakalım yeni sponsor bulabilecekler mi ?

Kesin biliyorsunuzdur ama Marcel Kittel'de Etixx'e geçecekmiş. Bende yeni öğrendim :)

@Tolga Çelebi

Oleg'in umrunda olmaz bence. Zaten 2 gün sonra canı sıkılırsa satar takımı.

İki sponsor olmak zorunda değil, Trek ana sponsor olmadan fabrika takımı olarak yoluna devam ediyor, sadece Samsung sponsor, geri kalanı ise malzeme ekipman tedarikçileri. En önemli sorun maaş dengeleri.

Arkadaşlar konu dışı ama aslında konu içi bir şey sorucam:)
lastik patlamamalrını önlemek için şu sıvı dolgulardan almayı düşünüyorum. Forumda bir arkadaş saolsun incelemsini yapmış, baya raptiye falan saplamış sıkıntı yok.
Peki o halde bunlar neden yarışlarda kullanılmıyor? ağırlaştırdığı için mi?
yani düşünüyorum, yarışta lastiği patlayan biri, peletonun arkasına gelmesi elini kaldırdı araba geldi değişti falan minimum 1 dk.
bilgisi olan var mı?
bu ürünün ciddi ciddi düşünüyorum, yani yarışlarda kullanılmamasının sebebi marjinal farklar ise benim için çok bir önemi yok:) hemen alıcam

Bunlarda dopingci arkadaşlar:) İçlerinde meşhurlardan olan Santambrogio isimli arkadaşın açıklaması da evlere şenlik..Ceza adil değilmiş:D Bu arada bu clenbuterol den ceza yiyenler etten geldi o madde demeyi akıl edememişler mi? Hehe gıcıklık yapayım biraz:p

(link)

https://pbs.twimg.com/media/CSURNsJUwAA7Ano.png:large

@Kazuya
Dönen kütleyi artirmak bisiklette yapilacak en kotu sey olsa gerek. Icindeki sivi nasildi bilmiyorum ama balans yapma ihtimali de mevcut. Ama bence buyuk bi kismi donen kutle ile alakali. Yani lastik patlatip kaybedecegi 1 dakika ise rotational weight den kaybi ayni etapta 7-8 dakika civarlarinda belki daha da fazla olabilir.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Kazuya
@Kazuya Foruma tarayıcıdan kaynaklı problemlerden dolayı giremediğim için cevap yazamadım; Bisiklette çoğu kişiye göre en önemli parça jantlar ve lastik çünkü bunların üstünde ilerliyoruz @Ahmet Onur Çakmak 'ın da dediği gibi bunu ağırlaştırırsanız çok fazla şeyden vazgeçmişsiniz demektir ama siz profesyonel değilsiniz bence tekerleğiniz çok patlıyorsa denemekte fayda var, belki sizin işinize gelir :harika:

@Özgür R Adam haklı abi neden 3 yıl veriyorsunuz ki, Contador neden 6 ay yaptı; adam resmen kısa dönemli askerlik gibi doping cezası çekti hahaha :p:p

@Ahmet Onur Çakmak mantıklı, benim de aklıma, eşit dağılmayıp, dengesizlik yaratacağı gelmişti ama söyledğiniz daha mantıklı,
@taner07 ya patlama yok aslında, yeni lastik aldım, yamaydı iç lastikti uğraşmak pek istemiyorum:)
@Özgür R testosteron nedir ya, adam çok delikanlı diye ceza mı aldı:)

@taner07
Yanlis gormedin abi :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/a28161d12e8107e85970d772754fc2d4.jpg
Bu adam cok fena harcaniyor. Hic bir takim arkadasi olmadan cavendishin tekerinde bitirebiliyor. Bu kadar az yarisla edindigi sprint tecrubesi ile bu dereceler mucize gibi.

@Ahmet Onur Çakmak Öne götüremediler zaten Ahmet'i, kendi çapasıyla yer kapmaya çalışıyor ve 1-2 olan adamların son 5km'de en az 3-4'er takım arkadaşı vardı yanlarında. Adamlar sprinte başladığında Ahmet hala arkalarına gelmeye çalışıyordu :kötü:;)

upload_2015-10-31_16-54-47.png

Bunu yapmasam bu gece gözüme uyku girmezdi :komik::komik:

Geri