Scudo Sports

2014 Yeni Sezon'da,Firenler Hk..

Çağlayan

Forum Bağımlısı
Tepki
891
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba,

Sizce 2014 'de; frenler genel itibariyle,bisiklet firmaları,hidrolik fren mi ,yoksa ''V'' fren mi tercih edecek,

Bu yazın bisiklet satan işyelerine,göz attım %95 oranında hidrolik frenli..

Her iki fren grubunun,faydaları ve zararları var,özellikle hidrolik frenden çok şikayet var,fikirlerinizi merak ettim..

Scudo
%95 istatistiği için toplamda kaç model incelediniz? İşyerlerinin sayısı değil, üretici firmaların modelleri önemli.

Ayrıca başlığa firen yazmışsınız. Fren olacak. :)

Marka olarak,genel itibariyle hidrolik fren, %95 diyebilirim..

Evet başlıkta firen yazmışım,başlığın düzeltilmesi için,yetkiliye mesaj yazdım :)

Bütçeye göre olmuyor mu o iş? örnek veriyorum 700tl ye kadar olan bisikletlerin bir çoğunda V fren var ise daha yüksek meblağa hidrolik fren geliyor şeklinde?

@Çağlayan

Sanırım sadece orta ve üst seviye MTB'lerden bahsediyorsunuz. Onun dışında %95 gibi bir oran mümkün değil. Birçok tür var. Bu oranı diğer türlerde görmeniz imkansız.

@ahmetcan44

Evet MTB bisikletleri için..

Geçtiğimiz hafta Samsun Decathlona gittim oradaki bisikletlerin(mtb) çoğu Mekanik frendi:d Ama Hidrolik fren revaçta.

Üst Düzey MTBler Yine Hidrolik Disk Frenler İle Gelir Orta-Giriş Seviyesi V Fren (Bazıları Mekanik Disk Olabilir) Ben Böyle Düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri