Scudo Sports

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

@Mehmet H.

youtube a yazarsan çıkıyor son 33 km var bide cyclingfans 8 km lik var Brıtısh Eurosport kaydı.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Scudo
sadece ilk 2 etabı izleyebildim.
diğer etapları nerden izleyebilirim acaba?

Heyecanla bekliyoruz :)

http://s1.directupload.net/images/140430/rkit5hoz.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Su yarisida bi kere canli izlryemeyecek miyim :Dtatile yakin olsa iste gide ordan izlerdim :(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yerli insanlar şikayetçi değil genelde şehrimiz, beldemiz tanınsın, köyümüz şenlensin gibi temiz düşünceler içerisindeler. Zaten bisiklet sporunun çoğu yerde çıkış kaynağı bu. Mesela Paris-Roubaix yarışı bu bölgenin tanınması için yapılmış düzenlenmiş şimdi geldiği duruma bakın. Ayrıca bir tur esnasında o ülkeye ait görülemeyecek görüntüler elde ediliyor, doğal , şehir , insana dair ne varsa ekranlarda. Hatta Fransa bisiklet turunda şehirler etapların kendi şehirlerinde geçmesi için para veriyorlarmış, düşünün nasıl gelir elde edilir.

@yucel gulesenoglu

öyle demeyin 2ayda ülseri bitirmiş, mucize bitki dediler:D birde nasıl fotoğraf çekinilmeli nasıl insan gibi yaklaşılmalı bisikletçilere 15dk.da ona değindiler burası da çok önemli:alkis:

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Yollarımız rezil maalesef.

Madem böyle organizasyon yapacaksın şu yolları bir düzeltin kayan kayana.

• Beğen
Elmalı zirvesine asflat yeni dökülmüş belli greyderlerin bile teker izleri duruyordu.

madalyonun bi yüzüne bakar isek yapılan bu yarışları insanlarımız televizyondan seyrediyorlar ve sokaklardan izliyorlar ,tabi ne kadar kitlesel o tartışılır ,
kitlesel olabilmesi için devlet politikalarının olması lazım burada yazıp çizmekten usandım artık çünki bu foruma 5 milyon kişi üye değil diyelim 10 milyon kişi buraya üye olsa idi valla o zaman diyecektimki tamam türkiyede bir büyük kitle var bisiklete binen ama 10 milyon üyeyi nasıl bir forum kaldırabilecek o ayrı mevzu,türkiyede bisiklet kitlesel olmadığı müddetçe bisiklet olayı bu ülkede havada aynen asılı kalır
amsterdam örneği vermekten artık sıkıldım ve de san fransisko köprüsünden 24 saat geçen bisikletlilerden bahsetmektente ,
evet bisiklet kültürünün kitleselleşmesine kim ön ayak olacak başta devlet ve onun uzantısı olan spor bakanlığı ,milli eğitim bakanlığı sağlık bakanlığı,artı çevre bakanlığı ve de tüm belediyeler ,belediyelerde kurulmuş kaç adet bisiklet takımı biliyorsunuz ya da itfaiyecilerden oluşan bir bisiklet takımı ya da fabrikada çalışanların oluşturduğu bisiklet takımları her kurum özel ya da kamu çalışanları pek ala bisiklet takımları oluşturabilir bu hayal değil, ama iş lafta kalmamalı icraat yapılmalı.
en büyük zafımız çok konuşuyoruz hiç bi şey yapmıyoruz .

Gündüz işteyiz izleyemiyoruz. Tekrarı ise gecenin köründe. TRT yorumcularınında geyikleri cabası. Kesinlikle halka hitap etmiyor.

• Beğen
Bir anımı anlatmak istiyorum önce.İkâmet ettiğim sokağın sonunda bir bakkal bulunuyor.Bisikletle turdan geldikten sonra bisikleti bakkalın kapısının önüne bıraktım ve su almak içini içeri girdim.Kişi ile aramızda geçen diyalog şöyle

S:Bu bisikleti kaça aldın ? Oğlana bende alıcam.
B:Hediye geldi ama 270 lira olması lazım idi.
S:Bisikletler ne kadara kadar var ? 1000 liraya kadar var mı ?
B:Ohoo 1000 liraya adam akıllı bisiklet yok.Özel yapım hariç 30000 lira civarına bulabilirsin.Özel yapım 100000 lirayı aşıyor.
S:Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ne lan altı üstü bisiklet hayatta o kadar para vermem.
B:Her insanın fikri değişiktir.Sen bilirsin.

Burada S:Satıcı B:Ben oluyorum.Önce bu zihniyet değişecek ki ebeveynler çocuklarını spora teşvik edip,sporun ciddi bir konu olduğunu öğrensin.Sonra zaten bir şekilde federasyonda açılır,kulüplerde açılır.

Şimdi federasyonun özerkleşmesini falan geçin.1 tane adam akıllı takım olacak ve.

9 kişi kaçmış fark 2 dakikaydı 10 dk önce, şu an 3 dk. Taaramae'nin 2:26 gerisindeki Fabricio Ferrari kaçan grupta, dünkü 5'li gayet güzel götürmüşlerdi sanki bu sefer umutluyum kaçaklardan, 9 kişi hiç az değil

mtn ve canondale'ın öne hiç gelmeyecek olması kaçaklar için büyük şans

Krizek (CAN), Boem (BAR), Ferrari (CJR), Norris (DPC),Van Niekerk (MTN),De Maar (UHC), Sijmens (WGG), Pozzo,Tedeschi (NRI)

OPQ takımı turun yıldız kadrosu gibi. Her etapta kendilerini gösteriyorlar

opqs in kaptanı greipel yada başka sprinter olsaydı o kaznırdı. cavendish çok iyi olduğu için değil, takımı çok iyi olduğu için kazanıyor bence. bildiğin boş kaleye gol atıyo sprint etaplarında

Hangi kanal veriyor. Mobildeyim trt spor ve trt 1 de göremedim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Aytuğ Şenoğlu

13:45 de trtspor doğu dan izleyebilirsin

@tuna k

Tesekkur ederim. Su anda nerede yayınlanıyor ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri