Scudo Sports

2014 Pinarello Dogma 65.1

56 ile 57.5cm kadro arasında çok az bir fark var genel olarak.
Kafaya çok takmaya gerek yok.

Küçük kadro ayrıca daha iyidir. Uzun boğazla.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Scudo
@Gökhan Toros

Saolasın kardeşim cevap için.

Madem bu kadar bütçeniz var çelik kadrolu bisiklet alın. Mesela Tommasini...

Farkettim ki çok geç :)

@cenkduran

Biz yaşlı adamız kardeşim, bizim bilekler çelik kaldırmaz :)

Mustafa vey tebrikler muthis bir bisiklet zaten kimse kotu diyemez :D simdiden hayirli olsun bisiklet gelince bol bol fotograflarini bekliyoruz forumumuz bole makinalari hak ediyor gozumuz gonlumuz aciliyor valla Allah keyifle binmeyi nasip etsin :)

Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkese merhaba

Sonunda İtalya'dayım. Bugün bisikletimi aldım. Ufak tefek bazı ayarlar kaldı. Onları da halledecekler dönüş gününe kadar.
Resim çektim ama paylaşamıyorum kusura bakmayın. Bilgisayarımı yanıma almamıştım.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
@kerem oktar

Konuyu saptırıyoruz belki ama burada performansını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapıp da meydan okumak yerine sadece ALINAN BİSİKLETİN HAKKININ ASFALTTA DEĞİL DE ALINIRKEN SATICIYA ÖDENDİĞİNİ BİLSENİZ inanın hiç bir sorun çıkmaz,tartışma olmaz.Aldığı bisiklete belkide 20-30 bin tl yatırım yapıp sonra duvara asıp sadece oturup o bisikleti izleyen,bundan zevk alan,binmeye kıyamayan insanlar da eminim ki vardır...

@Mustafa Y.

Bu yorumu okurken aşağılarda bir resim bekliyordum :D
Girdiğiniz herhangi bir cihazdan da resim yükleyebilirsiniz.

Mustafa bey Hayırlı olsun,

Ben bile Heyecanlandım burda :) Tekerinize taş gelmesin şimdiden :)

Resimleri beklemekteyiz!

Hayırlı olsun tekrardan mustafa bey resimleri bekliyoruz.

Slm Doruk, bir sd kart okuyucu bulabilirsem atacağım.

@Mustafa Y.

Hayırlı olsun bende alacağım bir tane yol bisikleti ( yoksa sizin ki yanında eşek mi demeliyim ) :) Reklamımı da yapayım Cube Peloton (link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri