Scudo Sports

2014 Model Bisikletler

Scudo
çok iyi miş 1 kg bisiklet altıda yok gibi olur .:)
(link)

Bu arada Bianchi'de atılım yapmış ve 2014 model bisikletleri çıkarmış :D

(link)

Darısı Salcano'nun başına...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@enes savaş
Bunlar Türkiyeye gelecek mi ? Ne yazık ki ben pek sanmıyorum da :(

Sizce bu seneki salcano xrs 030 tiagra nasıl?Almayı düşünüyorum :D geçen seneye göre sadece jant shimano r501 olmuş

@enes savaş

Carraro ve Bianchi'nin İtalya sitelerinde ki model ile Türkiye modelleri farklı o nedenle onlar burada satılmayacak.

@Furkan Çınar

Liste fiyatı 2150 tl olmuş biraz artmış.Ama ben Kırşehir'den bir bisikletçiden uygun fiyata alcam :D

Bisikletcim'de 2014 Model Bazı Bisikletler Satışa Girmiş.

2014 Salcano'lar bazı internet sitelerinde satışta gözüküyor; benim dikkatimi çekenler:
Karbon kadrolu ve Tiagra donanımlı XRS02
Sora Donanımlı XRS40 (Mosso'ya rakip olabilecek fiyatta)
City Sport'tan farkını pek anlamadığım City Fun serisi

salcano sanırım modellerde daraltmaya gitmiş.
astro serisi sadece 2 model, 3 boy çıkmış. eskisi gibi 21-24-27 vites ayrımı yok. insomnia ise sadece tek model, üç boy...
"astro v 26" gibi mesela.
1200 liralık insomnia hd bile altus vitesli...

dolar kurunun da etkisiyle artış şarttı, ancak eskisi kadar fiyat/performans oranı yok gibi sanki bu sene...

umarım sadece bisikletcim'e bu kadarı eklenmiştir, eksiklikler ve yanlışlıklar vardır hatta fiyatlar fazla yazılmıştır :D yoksa yeni bisiklet alacakların işi zorlaşacak.

Bu sene fiyatlar aldı başını gitti.Şahsen beklemedeyim.Eğer bir kampanya yapılıp kur mantıklı bir seviyeye sabitlenirse satışlar artacaktır.Kime sorsam kur yüksek olduğu için şikayet ediyor.

• Beğen
Dolar ve Euro'nun TL karşısında değer kazanması,hem esnafı,hem de insanları zor durumda bıraktı,

Günlük ihtiyacımız olsan besinleri de zamlı fiyattan almaya başladık,ekonomi günden güne kötüye gidiyor,

Eski günleri mum yakıp arayacağız..

#direnfasülye

salkano...2 yıl öncesine kadar gerek ürün yelpazesi gerek cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda yarışacak düzeydeki profesyonel bisiklet takımıyla, sponsorluk faaliyetleri ile büyük bir atılım içinde bulunan salkano neden böyle küçülmeye gitti? Baksanıza 2014 modelleri bile bisikletcim.com dan öğrenmek zorunda kalıyoruz.

• Beğen
@emir yakup bulut

tüm modellerin bisikletcim'e eklenmemiş olma ihtimali de var.
resmi olarak kendisi neden açıklamadı modellerini diye ben de merak ediyorum...

ancak igman serisinin dönüşü ile, çok sayıda 27,5 model çıkarması ile, en yüksek seviyeli(shimano) dağ bisikleti xt/slx iken bu sene xtr setli model çıkarması aslında o kadar da daraltma yapmadığını, hatta üst sınırını daha da yukarı çıkararak eski en iyi modellerinden daha iyilerini çıkardığını gösteriyor. ilk etapta kısaca bakıldığında büyük bir daraltma var gibi gelmişti ama aslında gelişme bile var profesyonel seviyesinde. alt seviye modeller azaltılmış diyebiliriz... hatta çelik kadrolu bisikletlerin üretimi bitirilse mükemmel bir gelişme olurdu.
http://www.bisikletcim.com/ProductImages/28053/original/salcanoassosxcxtr26.jpg

Beyler 2014 modeller epeyi kazık fiyatlara ulaştı galiba ellerinde kalan 2013'lerin fiyatındada artış var mı?2014 model hayal oldu galiba benim için f/p oranı düştü :(

@BünyaminÇ.

Aynen bazı 2013 modellerde de artış var.Biraz haksız yere yapılıyor bu artışlar.Böyle giderse düşük donanıma mahkum olacağız.

@BünyaminÇ.

Yayınlandı mı 2014 Salcano modelleri?

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

Bisikletcim.com'da salcano yeni modellerin resimleri yayımlanmış.

Geri