Scudo Sports

2014 Model Bisikletler

Scudo
Tasarımda sıralama yaparsam. Sedona > Kron > Salcano
Fiyat Performansta. Salcano > Kron > Sedona
Yani tam tersi :D

Bence salcano da güzel sedona da ama kron reklam tabelası gibi ben tasarımı seçtim ben bu sene salcanonun renklerini beğenmediğim için sedona aldım

@Emre GÜLEN

Ben bir salcano kullanıcısıyım ve tasarım sıralamanıza tamamen katılmakla beraber fiyat performansta bence aynı sıralama korunması gerekir diye düşünüyorum. Salcanonun montaj işçiliği o kadar kötü ki sahip olduğu donanımdan optimum performansı bile almanız çok zor.

(link)

http://www.bikeandoutdoor.com/FB,5154,24,2014-scott-aspect-940-dag-bisikleti-sport-dag-bisikleti-scott-aspect.jpg

donanımı çok düşük ve 14.50 kilo 29 mtb kategorisinde en uygun fiyatlı bulabildiğim 2014 model scott sizce nasıl ?

Bende o konudan şikayetçiydim ilk aldığımda bisikleti yetkili Servisi'ne bir daha götürdüğümde ayarlarını tekrar yaptırdım sıkıntı çıkarmadı kısacası salcano bisikletimden memnunum

Scott marka bisikletin renk ve tasarımları zaten güzel

Euro 2.90 Dolar 2.10 fiyatları siz tahmin edin.. Bu ülkede spor falan yapılmaz

Dolar 2,135 ve daha yükselecek dolar ile euro kriz bu sene fenalarda yolsuzluk + seçim

iyi günlerde kullanın, size kaça patladı:)

@emrahgulez

iyi günlerde kullanın, size kaça patladı:)

Carraronun modellerinin tasarımları çok iyi duruyor. Bende carraro 420 var bisikleti ağır diye sevmiyorum ama tasarımı çok güzel. Yeni sezonlarda çok güzel olmuş.

@Furkan Çınar

Bu ülke ne çektiyse yönetimler yüzünden çekti kimde var böyle vatan hangi ülkede 4 mevsim yaşıyoruz topraklarımız verimli ama yönetici de vizyon ve misyon olmayınca işin akıbeti dış mihraplar oluyor bizde böyle bisiklet almak için didiniyoruz para biriktirerek dişimizden tırnağımızdan arttırarak bişeyler almaya çalışıyoruz bu seferde döviz fiyatları yükseliyor Allah Türk' e sabır vermiş

Salcanonun tanıtımı yaptığı yer "faul" zaten. O halılar nedir öyle ya. Bence bir çok kişi internet sitesinde modelleri beğenecek. Tanıtım salonu işi çok bozuyor. Tabi gerçekten beğenmeyenler de çıkabilir. Ben xrs 030 alacaktım. Umarım fiyatlar veya donanımlarla çok oynamazlar. Euro 2,92 Dolar 2,1 olmuşken böyle bir şey beklemekte Polyannacılık olur o da ayrı konu :)

bazıları sedonanın bu sene iyi bir atak yaptığını iddia ediyor fakat salcanonun geçen yıl sunduğu kros yol bisikletini bu yıl bile bisikletseverlere sunmadılar.

Ben 1 yüronun 2.90 değil de, 1 yüro olarak işlem yapıldığı bir yer istiyorum. 3.300 diye para biriktirmeye çalışıyorum gittikçe artıyor:)

carraro modellerini de bekliyorum.

Eğer katalogtaki ürünler doğruysa şahane ürünler mevcut fakat hangileri Türkiye pazarına girer soru işareti xt slx sistem arayışındaydım 2500 lira veririm diyordum ama dolar kuru bu seviyedeyken o miktar 3500 üde bulur.

Ya arkadaş saat başı dolar yükseliyor. N oluyor böyle bisikletin fiyatı 3500'e fırladı. Ben 2600Tl'ye bisikleti almak isterken dolar fırladı 3500TL oldu. Bu N ya böyle....

Valla bu sene en güzel bisiklet bulunacak marka Carraro olacaktır çünkü hem Salcano'dan iyi bir tasarım sunuyor hemde fiyatlar Salcano ile paralel.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Koskoca Türk sanayisi, bir kadro bile üretemiyoruz... Cari açık kol böreğinden hallice olmuş, dış alımı azaltmak lazım. Bizim kodamanlar hala avm yapma yarışında...

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
@Uçkun Barış CANDAN
salcano'nun tanıtımı ile alakalı değil, kronlara da bakabilirsin: (link)

alpem bisiklet denen yer koymuş halıları dükkanına, salcano değil :)

fiyatlar dolar ve euro yüzünden artacaktır ama fiyatlar geçen senelerde olduğu gibi tl üzerinden açıklanırsa dolar daha da yükseldiğinde salcano fiyatları sabit kalacaktır. sedona gibi markaların resmi fiyatları da dolar üzerinden oluyor genelde.

profesyonel çekimler daha güzel gösterecektir bence de. xrs030'u canlı görmüş biri olarak bu fotoğraflardaki hali ile alakası bile olmadığını düşünüyorum.

bu arada salcano xrs030'un altında xrs040 diye model eklemiş bu sene.
donanımı daha düşük, ama kadro ve maşa sanırım aynı. en azından açıları ve tasarımı aynı...
uygun fiyatlı yol bisikleti olarak iyi bir alternatif olacak sanırım diğer markalara karşı.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s720x720/1509779_764711220210242_1276294476_n.jpg

alpem bisiklet denen yer koymuş halıları dükkanına, salcano değil :)

Bunu bilmiyordum. Salcano, tanıtım filan diyince atladık hemen :)

fiyatlar dolar ve euro yüzünden artacaktır ama fiyatlar geçen senelerde olduğu gibi tl üzerinden açıklanırsa dolar daha da yükseldiğinde salcano fiyatları sabit kalacaktır. sedona gibi markaların resmi fiyatları da dolar üzerinden oluyor genelde.

Fiyatlar lira üstünden açıklanırsa (ki Salcano her sene böyle yapıyor) yıl içerisinde dalgalanma olmaz. Onun dışında Salcanonun elinde parça yoksa veya yakın zamanda edindiyse fiyatlar kesinlikle artacaktır. (Artmazsa ne mutlu)

Geri