Scudo Sports

2013 Merida Crossway 500 hakkında tavsiye istiyorum

bende merda crossway 500 almayı dusunuyorum, dun bısıklete canlı olarak baktım gayet guzel
şu anda trek 4300 kullanıyorum ve performansından memnun degılım, genellıkle asfalt ve yokuşlu yollarda pedallıyorum
umarım bekledıgım sonucu verırı hybrıt bısıkletler

Scudo
Bayilerde yok diye biliyorum warsa hic dusunmeyin trek/specialized/merida bu uc markadan biriyse tercih hic beklemeyin adres dogru ;)

İstanbul Beşiktaş bayisinde görmüştüm.Hala duruyorsa:D.30 vites,çok yönlü kullanılacak bisiklettir.Merida gerçekten kaliteli ürün çıkarıyor..Sağlamlıktan ödün vermiyor.Merida marka gözlük kullanıyorum.Yere birçok kez düşürdüm.Hatta yanlışlıkla üzerinden geçtim.Taş gibi sağlam:D.

Merhaba. Bu bisikleti daha dün aldım. Henüz kurdurmadim ama oldukça iyi duruyor.

Teşekkür ederim. İlk aşamayı kısaca özetleyeyim ;
Bikeandoutdoor firmasından internet üzerinden 2300/8 taksitte aldım.
Hemen kargoya verdiler. Ertesi gün elime gecti.
Mayıs 2013 üretimi.
Boyum 1.85 oldugu icin 55 cm olandan aldım.
Garantinin başlaması ve geçerli olması icin ilk kurulumun serviste yapılması gerekiyormuş. Bunun icin ilk kurulum ve ilk bakım-kontrol kuponları çıktı. Bunlarla ücretsiz olacak.
Aletin bircok vidasının ayarlı tork anahtarı ile degerine gore sıkılması gerekiyor. Fakat İzmir'deki yetkili merida servisi dahil kimsede bu anahtardan yok. Ustalarımızın tecrübesine güveniyoruz diyorlar. Bana pek güven verici gelmiyor açıkcası. Bir çaresini bulacaz. Şimdilik bu kadar.
İyi dilekte bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

@M.Metin

metin bey acaba nerden ve kaça aldınız? teskkrler

Geri