Scudo Sports

2013 Bisikletli Kayseri - Fethiye Ölüdeniz 1200 Km 12 Gün

Scudo
güzel bir tur olmuş.fotolar da güzel.tebrikler

Göremiyorum maalesef ne yazıları ne de fotoları.

@cenkpasha
@cenkpasha
Youtube linki verdim heralde... yazı yok sadece fotoğraf slaytı. Artık motosikletle tur yapıyorum çoğunlukla..

@mr.gevende
Akseki çok güzeldi. Nasip olursa bir de sırt çantalı yürüyüş yapmak isterim o güzergahı ve görmeyen herkese tavsiye ederim oraları.

Dostum oncelikle slayt ve tur gizel olmus emgine saglik bende 2sene once ilk ve tek kesan-oludeniz yapmistim 1050 km ve fazla resim ve doyurucu yazamamistim.sen faha da kestirip atmissinneyse bende motora yeni basladim ve treking hiking dikkatimi cekiyor aksekiye ugrayacgim

@ayhanakbuga cok guzel tur olmus antalyamizdan da gesmissiniz tam tarihi bir belgesel radinda tur olmus tebrik ederim

Ne güzel...
Helal olsun.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@historiyst
Evet kardeşim ve ben çıkmıştık. Erzurum Kayseri arası trenle Kayseri Ölüdeniz arası bisikletle.

@poyraz_371
Teşekkürler, ilginiz için.

@Seyha07

@vizeli gezgin
Yolun bittiği yerde çok güzel manzarlar var. Trekking hiking in tadı o açıdan başka.. Yalnız turlar, biraz zorlayıcı.. İnsan bi kaç kelam etmek istiyor ara ara. Telefonla yapılan görüşmeler tur esnasında o tadı vermiyor bence. Bisiklet tur için güzel, motosiklet daha da güzel çünkü iklim coğrafya motosikletle daha hızlı değişiyor daha uzun yollar katedildiği için. İnsan daha az sıkılıyor uzun turlarda motosikletle. Dönünce çekilen sıkıntılar yorgunluklar tebessümle hatırlanıyor, neyle giderseniz gidin...

Hedeflere amaclara hayallere ulasmak icin hepsi bahane manzaralar sahne dostluklar omur boyu..hepsinin havasi bir baska

Geri