Scudo Sports

2012 Model yol bisikletleri

Scudo
2012'de markalarin bir cok yeni modeli piyasada olacak.
Onumuzdeki yil, yol bisikletlerinin yili olmaya aday.

Hepsi birbirinden sexi gözalıcı ve hafif :) Yalnız şu aşağıdaki bebeğin sele borusunun özellikle kelepçe kısmına doğru incelmesi hadi sağlamlık vs'yi geçtim..Sonuçta mühendislik var bu işin içinde ama estetik olarak hiç güzel olmamış..Yinede insan bakmaktan gözlerini alamıyor :)

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Bu bebeğe hasta oldum. Tabi sele borusu hariç. :)

http://img195.imageshack.us/img195/2231/130881806991627gi5j93bc.jpg

Hepsine baktıktan sonra birde foil'e bakıyorum...Mükemmell...Herşeyden önce insan baktığı zaman bir keyif alıyor... :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Bir tane de ben alabilsem şunlardan çok daha güzel olurdu... :)
Daha Kadro alamıyorum...
Şaka bir yana hepsi süperler...Bir de o Giant'ın sele borusunun incelmesi ayrı bir tarz oluşturmuş...Yolda çok farklı bir hava yaratacağından eminim...

Ya bunların hepsi mi entegre sele borusu ? Baksanıza sele mandalı yok kesip kısaltma yöntemi var hepsinde.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Mehmet_Gürsoylu

Bircogu entegre degil, dikkatli bakinca kilitleyici gorebiliyorsunuz ( Turkcesi tam ne bilmiyorum ama sele borusunu tutan/ SIKISTIRAN parca) Entegre olanlarda bile 5-50mm arasi uzatma-kisaltma olasiligi veriyor kesme islemine gerek kalmadan.

sl3 sworks üm olmasına rahmen hergün çelik kadro üçgen yol bisikletime biniyorum nedeni basit çok çirkinler ve insanın altında yaşamıyorlar.Çelik ise ap ayrı yaşıyan bir madde.Ve açıkcası scott foil cidden güzel tasarlanmış diğerlerine göre şu anki kafam olsa foil i alırdım.

scottlar hakikaten çok güzel.
2012 modelleri türkiye piyasasına nezaman gelir acaba fikriniz varmı?

Geri