Scudo Sports

2012 model Giant TCR Alüminyum kadro 7.5 kilo

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
142332 dosyayı görüntüle

142333 dosyayı görüntüle

Ybn zincir 30 ayda 4 zincir bitirildi,

142334 dosyayı görüntüle

Arka aksium janttan 3 adet Rulman çıkarıldı,büyük olan Rulmanın bilyaları gözükmektedir bu bilyaları koruyan koruma bandı resmen erimişti,ayrıca bilyalar arasında metal parçasıda,bunun nedeni yan dönüşlerde ,uzun inişlerde rulmanlar zarar görmekte,çok kullanılmaya bağlı bir durum,
30 ayda bisiklete giden masraf devede kulak,4 zincir,fren ve vites telleri değişti,fren papucları keza,teker ikinci olup,şivalve maraton iki kez indi,hemde 17 ayda,
Akort bozulmadı,bu aksium jantlar fena değil,4500 tl verdim,bisiklet kendini amorti etti bile,zamanında zincir değiştiği için ruble korundu keza sram force ayna kol,yanlız ilerde onlu sistem olan 11/32 rubleye geçeceğim
Bisikleti ilk aldığımda pedalsiz 7.5 geldi ,gerçi ben ağırlaştırdım
Onlu 11/34 deore mtb rublesi takdırdım ve arka uzun bacak aktarıcı oldu ,orjinali 11 /28 ruble idi.

Scudo
Uygun butce olursa tekrar piyasaya girince allez 2018 almayi planliyorum. Yaz kis , ise giderken , bakkala ve kosa mesafe turlara giderken kullanacagim. Bu durummda 2 secenek var gibi .
Allez 2018
Triban 520- 540
Sen ne onerirsin abi. Kisin camurluk takip ise gidip gelirim :kötü:. Fiyat peeformans ve uzun omurlu olmasi cok onemli benim icin :rolleyes:

Maşallah kudret abi. Hala tertemiz makine. Tasarım olarak da hoş. Uzun birliktelikler dilerim :tskler:

@inziva

Valla ucuz mal ,uzun ömür demek değil orta karar 5000 kağıt ,sana performans olarak döner,bu bisiklette km kullanmadım,ama 3 adet uludağ 2 adet kartepe bir çok 100 artı gördü,yalnız işe gidecek isen 5000 kağıda gerek yok, 1000 liraya işi kapat derim, yada altı fiatına.

@Mustafa Zeybek

Teşekkürler mustafa yanlız yakın çekim yapar isem çizikler var tabi,karbon çatalda var ama ispirtolu kalem ile çizikleri kapatıyorum,birde yıkama bittikten sonra kurulama yapıyorum.sonra sadece gövdeye vd40 sıkıyorum.parlıyor bisiklet

Olur o kadar :)

Evet bencede efsane şeklinde tanımlanmayı hakeden bir bisiklet. Hafif, tam bir f/p ürünü. Üzerindeki set bile o paraya deger. Sram force ve aksiyum jantlar. Anlayamadığım nokta giant nasıl olduda böyle başarılı bir modeli devam ettimek yerine biraz daha ucuz, hissiz contend modeline yöneldi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu

Ahhhhhhh sunu azmı baktım bu model için sana,neyse gerçekten kadro yok artık,adamlar niye devam ettirmedi bilmiyorum,belkide satmadı bilemem,

142345 dosyayı görüntüle

Bu arada bu 3 Rulman eskileri aynı ebatta olanlar 25 lira ,bisiklet hızlandı

@Kudret Kurtcebe
Evet kudret abi senin ve gürayın hakkını teslim etmek lazım. Bana paketinden çìkarılmamış 2014 modelini buldunuz. Tam bir fırsattı, artık üretimde yoktu, almaya niyetlendim, direkten döndüm onun yerine kardeş model tcr adv aldık. Oda çok başarılı bir modeldi ama olmadı yol bisikleti maceramız kısa sûrdü. Artık bir dahaki sefere...

Hafiflikten pek anlamam fakat karbon bisikletler 9 kilo gelebiliyorken bu bisikletin 7.5 kilo gelmesi Giant'ın kadro konusundaki uzmanlığını gösterir. Giant modellerini çok seviyorum. Ayrıca siz de bayağı uğraşmışsınız bu bisiklet için. 11-34 ruble de iyi olmuş, yarışmıyorsanız 11-28 rubleye gerek yok.

@Fireblade

2016 da ikincilik ve 2017 de birincilik kazandım,11/34 ruble ile ,yanlız ben daha çok sert eğimleri sevdiğimden bu yola gittim ,ama bir şeyi farkettim arkadan 34 diş sert eğimde beni adeta yerinde saydırdı ,buda olmadı tabi,ve kaslar gelişmedi ,idman kriterimi aynen değiştirdim arkadan 34 ve 30 dişi kullanmadan 30 km eğimli etaplarda durmadan bastım ,bunun faydasını 2017 'de 53 km 'lik yarış etabında gördüm,33.4 ortalamayı yakaladım, bu etapta 5 km eğim vardı 3-4 kadar idi,şimdi mevcut deore rubleyi söktürüp yerine onlu 11-32 yol rubleyi takdıracağım,2018 marmarada tekrar yarışacağım,60 mastırda,artık 11 -32 yol rublesi son sistem olacak.

@Kudret Kurtcebe kudret abi senin bisiklet aşkına ve enerjine hayranım. sanıyorum herhangi bir işte çalışmıyorsun galiba. belki bu sana biraz zaman serbestliği veriyordur ama genç yaşta insanlar günü kahvede öldürürken senin spor yapman muazzam. ben işten eve gelince hiç bir şey yapasım gelmiyor malesef. ki yaşım 29 daha.

@mergin

Müzik emeklisi diyelim, gerçi youtube 'da klipler dönüyor,bir teklif yok, olsa bana face'den ulaşırlardı,yukardaki yol sekizinci bisiklet ,
bu galba epey gidecek bakalım

@Kudret Kurtcebe videolarınızı izledim. akustik gitarı konuşturuyorsunuz maşallah. malesef devrin müziği değişti. rock veya alternatif soundlar kayboluyor. gece kulüplerinde çalan dıp tıs müzikler revaçta.

@mergin

Çok uzun zamandır gece işlerine gitmedim,zati sağlıksız bulduğum için ,ama en çok konserler oldu, zati bu olayı sevdim,içkili ortamlar beni açmadı.

selam kudret abi. yeni jant takımı araştırıyorum. düşüncem rulmanlılara kayıyor ama dediğin gibi yanal sürüşlerde uzun inişlerde falan rulmanların ömürleri kısalıyor demekki ve shımano göbeklerde rulman kullanmamasının ana sebebi bu yöndemidir acaba... sence rulmanlımı yoksa shımanonun kullandığı eğik temas sistemli bilyalı sistemmi daha iyidir...

Güzel bisiklet, kazasız belasız kullanın.

Saygılar kudret abi idolümsün

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@iskender şerit

Selam iskender,valla illaki kullanan vardır bilyali sistemi,çok kullanma olayında ne olur bilemem,ama yukarda gördüğün gibi büyük Rulman ne hale geliyor.koruma bandı eriyor ,arka ses yapmaya başladığı an ,bilki rulmanlar bitti

dt swissler nasıl acaba.... ve önerebilceğin jant modelleri hangileri ? max 1200-1500 tl falan

Geri