Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.(Başlığa bakarak satılık bisiklet veya fotoğraf görme ümidinde olan arkadaşlardan özür diliyorum )Acaba 2012 synapse'larda kablolar kadronun içinden mi geçiyor,bilgisi olan var mı?
Özgür hocam öyle her teknoloji ulu orta söylenir mi yahu? Büyük kadrolar çok çirkin dursa da, bisiklet genel olarak enfes. Bu arada o LED'ler pille mi çalışıyorlar? Pilleyse, yenilemek için her seferinde gidonu sökmek mi lazım?
Evet,benim bildiğim de içten geçme yok ama bi tane bisiklet var 2012 synapse kablolar içinden geçince merak ettim,özel siparişle falan olma ihtimali var mı diye.
Zannetmiyorum, spacerlarin ustune gecen silikon bir parca gibi birsey o far, acma kapama dugmesinin altinada genis saat pili takiliyor sanirim ( 2016 veya 2032 gibi)
Abi ilk olarak konik spacer kullanmayı sevmiyorum ben. Düz kapak ve gidon boğazı en altta
İkinci olarak, far kullanımını gerektirecek havalarda dışarı çıkmıyorum zaten. Gündüz kullanıyorum bisikleti kısacası. Son olarak da, küçük bir led lamba gerektiğinde aynı işi yapar, gerekmediğinde formanın orta cebinde, ulaşılması güç yerlerde durur
Ben olabildiğince sade istiyorum bisikletimi.
Ama şu da bir gerçek ki, Synapse enduro bir bisiklet. O nedenle bu tür ekipmanlar ilgi çekebilir.