Scudo Sports

2011'in ilk kurtdoğmuş turu....

ok.kontenjan bitmiştir.bazı arkadaşlar bugün arayıp geçenlerde bir arkadaşın yazdığı konu hakkında dedilerki; abi arkadan gelirsek almayacakmısınız.ne demek.lastiklerinizi kesecek değiliz ya :D ama grubun yarısından çoğunun sonradan '' lan niye dinlemedik bu adamı da çıktık geldik'' diyeceğine eminim... :D:D GİDENE DUR GELENE DE NİYE GELDİN DİYEMEYİZ. her koyun kendi bacağından....beim için kontenjana isim ekleme durumu bitmiştir.kalabalık olmamızın tek avantajı sanırım yolda önümüze çıkacak bir yaban domuzu veya kangal köpeği olması durumunda kimlerin hızlı olduğunu görmek ve bu durumdan faydalanmak diye düşünüyorum.hani aslanı gören temelin spor ayakkabılarını giyerken idrisin aslandan da hızlı koşamazsın demesi, temelinde senden hızlı koşsam bana yeter demesine geliyor durum :D:D:D:D KALIN SAĞLICAKLA...

Scudo
1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
7 -Murat Atılgan(murat53)
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
11- özkan aydın (baskı altındayım.ölümle tehdit etti..
12 - hasip çehre(aytek dümtek dümtek dümteka dümtek )
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....:) :) :) :)
14 - kudu

belgrad turundan bu tura aktarmalı gelen arkadaşlardan haber bekliyorum 15 mayıs belgrad turu olmayacaktır ve 15 inde depremde olsa karda yağsa gidiyoruz....son durum ölmek var dönmek yok yağmur yağarsa çamura batacağız ......

evet eren,ve ahmet haber verin...

ne olursa olsun devam.tur 15 de bitecek....

forumda daha öncede yayınlamıştım bu resimleri.nerelere gideceğimize iyi bakın.o dağların hepsi aşılacak arkada gördüğinüz...

(link)

(link)

kontenjan kapandı..

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
12 - hasip çehre(aytek dümtek dümtek dümteka dümtek )
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....:) :) :) :)
14 - kudu

belgrad turundan bu tura aktarmalı gelen arkadaşlardan haber bekliyorum 15 mayıs belgrad turu olmayacaktır ve 15 inde depremde olsa karda yağsa gidiyoruz....son durum ölmek var dönmek yok yağmur yağarsa çamura batacağız ......

gün saniye saniye hava durumu..

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg

Sunday 5/15/2011
Low clouds, then perhaps some sun
High Temperature: 17°C
RealFeel: 16°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg

High Temperature
17°C

RealFeel®
16°C

Winds
NE 16

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
1%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

16 km rüzgar ......ısı 16 derece akşama soğur.........

@Hasip Çehre

hasip aga yerini birine verecek...

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
12 - hasip çehre --aytek yerini verdi..
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....
14 - kudu

belgrad turundan listede olan eren ve orhan ile özelden görüştüm onlar gelemiyorlar bi ahmet kaldı..... enginin bisikleti ise oraya uygun değil...

@Kudret Kurtcebe

2 kişilik yerimiz var millet...bu tur her zaman bulabileceğiniz turlardan değil...adınızı yazın... gelemeyecek olanlarda haber versin bir an önce..

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
11- özkan aydın
12- kudu..............
13-.......
14----------

iki kişilik yer vardır

kudret abinin bahsettiği engin sanırım benim adaşım oluyor :) ben her türlü geliyorum.. bisikletime de sordum.. "ben uygun olmayacağım da kim uygun olacak" diye cevap verdi..

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@engin özen

o engin başka engin onun bisikleti bu offroada gelemiyor evet zorlu bi tur olacak offroadlar ,yalnız telsiz geliyor arka taraf kopacak ve milleti gene ben toplayacağım arkadan...başka çare yok çünki bazı arkadaşlar arkada kalırsa motivasyonları bozulur, bu turda kesin telsiz olacak ,yalnız tek sıkıntım dağ yollarında telsiz inşallah çalışır...yedek olarak düdük getireceğim düdük sesi uzaktan duyulur düdük sesi duyulunca herkez yerinde durursa iyi olur bu şu demek arkada problem var ...

son durum............

--------------------------------------------------------------------------------

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
11- özkan aydın
12- kudu..............
13-.......
14----------

iki kişilik yer vardır

Details for Sunday, May 15, 2011

High Temperature
17°C

RealFeel®
16°C

Winds
NE 16

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
1%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
A moonlit sky

Low Temperature
14°C

RealFeel®
13°C

Winds
NE 14

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben havai fişek getireyim en iyisi :D karanlığa kalıpta kaybolursak :eek: yerimizi bulurlar dağ başında :eek: telsizde çekmez belki :eek:

@Hasan Bahri Toros

alemsin hasan getir bence lazım olacak ama yangın mangın çıkarsa valla hapse atarlar...

:) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

telsizlerin performansı asıl açık arazide ortaya çıkar.merak etmeyin.sanırım 4 telsiz getiricem.bol bol sohbet ederiz.önden arkaya arkadan öne fıkra falan anlatırız :D

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@enver avcı

ben anlamaz arka benim...enver çok komik fıkra anlatma sonra düşersem en arkada olduğum için kimsede görmez ayvayı yerim..
bi tane anlatayım....
2. dünya savaşı normandiya çıkarması çıkartma olmuştur ve gece yarısı 03.00 ,çok hızlı hareket eden alman mangası ile abd mangası keşif kolları birbirlerinin yanından hızla geçtikleri için birbirlerini görmezler ama jeton sonra düşer bu gerçek olaydır ...

:) :) :) :) :) :)

@serhat fırat

EYVALLAH HOCAM.MERAK ETME YANIMA BOL MİKTARDA PİL ALDIM.3 HAFTA YETER NEREDEYSE :D

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
Kudret abi kalbim katılmamı istese de beynim katılma diyor ve ben maalesef beynimi dinlemek zorundayım bu kez. Bu pazar Yalova-armutlu-gemlik-yalova yaptık zaten, 140 km baya yordu. Ondan bu haftasonu biraz dinlenmek istiyorum. Hem de bitirmem gereken bi proje var ona bakcam biraz. Haftaya bi organizasyon olursa katılmaya çalışırım. Size kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum. Görüşmek dileğiyle.

@Ahmet Akkılıç

seni özelden haber ettim ahmet ,evet üst üste 140 -150 olmaz tabi....
22 sine istek olursa belgrada uçarız .....

enver abim. start ve finish yerine en yakın deniz yolu ile hangi hattı kullanabılırım? eminonu ve kabatas bana en yakın ıskeleler.. Varacagım iskele neresi olacak? katılmak ıcın olmasa bile ogrenmek, bilmek icin soruyorum..

Geri