Scudo Sports

2011'in ilk kurtdoğmuş turu....

@Kudret Kurtcebe

abi canın sağolsun.al kullan.kurtdoğmuş turunda havanın kuru olması en önemli etken.şimdi air göbek bülent 15 de yapalım diyor ama yolları ıslak olursa o mesafe bitmez.kullanırken inanılmaz zorlanırız.bu sebeple önümüzdeki hafta hava iyi giderse 15 de kurtdoğmuş yaparız.fakat hafta içi yağmur yaparsa 15 de olmaz 22 de bitiririz bu işi...

Scudo
@enver avcı

enver dost ...................
15 mayıs hava iyi 26 derece güneşli evet kesin yapalım derim ..........
yieytttttttttttttttttttt tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
enverin bisikletiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aklımı başımdan aldı ,benim bisiklet bana taka gibi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

abi taka deme yahu :p her scott babadır. sen ön maşayı değiştirmekle hata yaptın.yoksa seninkide yabana atılacak cinsten değil.o gün havanın sıcak olmasından ziyade önceki 2-3 günün iyi olup yolları kurutması önemli.önümüzdeki hafta belli olmaya başlar.

@Kudret Kurtcebe

kudret abi çok merak ettim nedir enver abinin bisikleti.seni de baştan çıkardıysa görmek isterim şu kızı.bende tam bir scott delisi olarak sabırsızlıkla bekliyorum görmeyi...:p :p

@KAAN TOR

valla kafayı yemiş durumdayım o bisiklet toprağın kralı olur asfaltta anlaşılmaz teker toprak teker her işin rajonu var işte o bisiklet ile dalacan en abidik gubidik dağ yollarına valla kafayı yemece ....

ben bide o scott scale limitede bindim de vay anam vay yani yalnız şu bi gerçekki enverin bisikleti scott scale 30 karbonun disk frenleri çok sert tam zevk alacağım bi bisiklet ,toprakta tabi....
9 lio 250 gram zannedersem kuş gibi hafif geldi bana ...........

@Kudret Kurtcebe

arkamdan ne işler çeviriyorsunuz yahu :p kaan dostum o kadar da ahım şahım değil.idare ediyor işte:D :D merakını gidereyim bari.elimdeki bisikletlerden 3 tanesi evimde duruyor sadece.giant xtc1.0 - scott scale30 ve specialized hard rock pro. bunlarda sana özel resimleri.diğer giant'ı ablama hediye ettim.şu an resimdeki beyaz giant da carbon folyo kaplama uygulamasında.kurtdoğmuşa onunla gelicem.biri depomda diğeri de soyulmuş halde fırın boyaya gideceği zamanı bekliyor.şimdilik bunlarla idare et...
bu ablama giden
(link)

bu karbon folyo kaplanan xtc 1.0
(link)

bu kardeşlerin uyum içindeki resmi :D
(link)

bu specialized hard rock pro
(link)

buda oğlum scott...
(link)

(link)

frenler çok sert tam istediğim gibi önden çekişli geldi bana bisiklet acaip bi şekilde öne doğru atılıyor...bu tam toprak için yaratılmış bi havva

:) :) :) :) :) :) :)

enver dost....
hasan dediki özelden 15 mayıs belgrad...........
22 ........kurtdoğmuş............
ama hava iyi 15 mayısta şimdilik öyle ...................
sen 15 de kurtdoğmuş dersen hasan yok herhal gelmez şu işi netleştirelim derim.............
sen bi pazar aile ile olmaktasın bi pazar tur nasıl olacak şimdi..............

,,,,,,,

Kararı haftaiçi Hava durumuna göre verelim çünkü hafta içide yağış bekleniyor :(

evet evet önümüzdeki haftada yağış bekleniyormuş.yağış olsada belgrad çok etkilemez ama kurtdoğmuş olmaz.hafta başı gibi değerlendirme yaparız...

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@enver avcı

hafta sonu 15 mayısta hava iyi değil gene yağmurlu accuda ama belgrad yapabiliriz zati kısa mesafe ................

22 ye kalmasın ya 23 ünde klinik mikrop sınavım var ve adınından da anlaşılacağı üzre çok mikrop bi kurul. 23 se benim iş yatar sanırım ama 15 inde hangi tur varsa katılırım :)

@m.emindogan

15 inde belgrad var ama yağmurda var ....
ormanlık alanda yağmuru yemece var ...haftaya belli olur hava durumu 14 mayıs akşamı netleşir...

abi adını koyalım artık bunun.benim hiç sevmediğim şeydir turu ikide bir ertelemek.buna çok kızarken kendim aynı duruma düşmek istemiyorum.bu tur 15 mayıs yada 22 mayıs da kesin yapılacaktır.tek dileğim en az son üç gün kala havanın iyi ve birazda toprağı kurutması için sıcak olmasıdır.keyif yerine eziyet çektirmek istemem kimseye...önümüzdeki hafta hava güzel giderse 15 de yoksa 22 de kesin yapılacaktır bu tur.hazırlıklı olun her an çıkmaya...bu turu bitirelimki yenisine başlıyalım...

@enver avcı

valla bana uyar belgrad beklesin ..... 15 inde hava kötü olursa belgradda olmayacak zati .....hiç kendimizi kasmayalım bence 22 sine kurt doğmuş diyelim şu an hava 15 i yağmurlu göstermekte pazartesi duruma bakmaca....
kesin durum tabi 14 mayıs akşamı belli olur....
evet enver dost temmuz ve ağustosda sen topikler açacan ben zıplayacam artık bundan sonra böyle ......

@Kudret Kurtcebe

merhabalar,
tur kaç km olacak? çok uzun değilse ben de katılmak isterim. bisikleti alalı 1buçuk ay oldu henüz. yıllardır binmiyordum 1buçuk aydır da sadece hafta sonları 3-4 saatlik turlar yapıyorum fazla yormuyor ama size ayak uydurabilir miyim emin değilim..

@Turgay Gürses

valla ben ilk kez gideceğim bu konuda size enver dostum yardımcı olacak orayı karış karış bilir offroad mekanlara gideceğiz...

@Kudret Kurtcebe

ben de genelde aydos'ta tur yapıyorum offroad'u daha çok seviyorum ama tabi parkur çok uzunsa ayak uyduramayabilirim.

@Turgay Gürses

merhaba turgay.kontenjanımız malesef doldu. :( fakat senin adına sevinmedim değil çünkü bu tur senin için 1-2 saat sonra eziyet haline dönüşecektir.yolumuz ciddi uzun ve ağır.sanırım pekde idmanlı değilsin.turumuz gidiş dönüş 150 km'yi geçecek.buna 3/2 stabilize yolu eklersen 200-250 km düz yol yapmış gibi olacağız.ben bu bölgeye her çıktığımda bir süre sonra kendi kendime manyakmısın lan sen :p diyorum... inan bana gelmediğine üzülmeyeceksin...

Geri