Scudo Sports

2011 Wilier Imperiale..!

@Recep TOPAL

Yorum için teşekkür ederim Recep;

Yoruma cevaben: Beğenmezsem alırmıydım hiç? Ha ama beğendiğim yanı estetiği değil teknik yanı, kastettiğin bu ise:)

Ben yorumlarımda gelebilecek kıyaslama sorularına önceden cevap vermek istedim. Diğer bisikletimin yeri çok ayrı ve daha özel, sürüşleri ve karakteristikleri çok farklı birbirleri ile alakaları yok. Wilier gerçekten çok rijit ama sürüşü Tommasini kadar canlı ve keyif verici değil. Bunun nedeni kadrosunda kullanılan malzemelerin farklı niteliklerinden kaynaklanıyor. Yanlış anlaşılmasın, keyifli değil demiyorum, tommi kadar keyifli değil diyorum ama evet, Imperiale kullandığım pek çok bisiklete göre gerçekten farklı bir his veriyor, memnun kaldım açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Scudo
Hayırlı olsun :) 3t benim olmazsa olmazım demişsiniz :) Aklıma survivor daki 3T Taner geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
@Aytaç Biber

menmun kalmazsan haberim olsun, seni bu dertden kurtarabilirim :D

yılların verdiği deneyim sonucu ortaya çıkmış bir makıne
kazasız belasız bol pedallar abi
Allak nazardan saklasın

eyy bisikletforum alemi allah hepimize böyle bi şey nasip etsin. :D
Gerçekten süper olmuş. Hatta "hayatta mükemmel die bi şey yok" diyenlere kapak olacak estetik ve hafiflikte. İyi sürüşler diliyorum. Nazar Değmesin. tak tak tak. :D

• Beğen
aytac abi bakdım bakdım hiçbirşey dört dörtlük deildir mutlaka bir eksik yanı vardır die ve buldum pedal yok:p saka bi yana cok güzel bisiklet hayırlı olsun

• Beğen
Gerçekten ergonomi ve donanım olarak çok güzel ama bence sizi cezbedecek eski kadroların yapısına en uygun look un 2007 2010 arası modelleri o modellerde karbonla su borusu bence entegre olmuş durumda. tabiki zaten sizin bilginiz vardır

• Beğen
@Aytaç Kalyoncu

Tabi ki var olmaz olur mu?:)

Luglu geçme kadrolar içinde; Look 595 ve De Rosa Neo Pro boyuma göre satıcının elinde hazır stok bulunan çok ciddi alternatiflerimdi ama sonunda bu ilginç kadroyu farklı özelliklerinden dolayı denemeye karar verdim.

Olsun arada değişiklik iyidir bende birşeyler düşünmüyor değilim tabiki bütçenin el verdiği kadar ama hiç sonu olmayan bişeyi nekadar düşüne biliriz.:)

Bu da kadro da cok saglammis:in: .. Ancak gecenlerde de konusuyorduk, su italyan'lara campy'den baskasi yakismiyor, shimano-sram tasimiyor:)

Umarim bu bebekleri yakindan da goruruz bir gun...

• Beğen
@Bora

Campy olacak zaten Bora. Konuda belittim, Tecno için Record lar geliyor. Elime ulaştığında Chorus bu bisiklete taşıyacağım:rolleyes:

Bisikletleri istediğin zaman yakından görebilirsin, ben pek karşıya geçemiyorum ama yolun bu yakaya düşerse her zaman beklerim. Haber vermen yeterli

• Beğen
Tepkiler: MURAT SUNA
@Aytaç Biber

öncelikle bisiklet süpermiş hocam, merak ettiğim şu Columbus olayı, dayımda vardı, bi tane, o zmanlar biraz küçüktüm arada bi sürerdim çok ilginç gelirdi bana, ama ben bile inanılmaz hızlı gidebiliyodum onunla. dayımın antreman bisikletiydi. İtalyan değil mi?

Konu neydi :SSSSSS süper bir makina güle güle kullanın.

Geri